[ Danka]

Nemám ráda nudu a stereotyp, asi proto je velmi obtížné připoutat mě k jednomu místu. Rada cestuji, poznávám nová místa, a také kultury. Nejvíce energie vím načerpat při pobytu v přírodě, při sportu a pohybu, na slunci, no a když prší, tak v dobrém spánku:) Mám ráda jízdu autem, je jedno kam se vezu, ale na Slovensku je to určitě cesta směr Žilina - Martin. K mému životu patří rodina, přátelé a společnost s dobrou náladou a úsměvem na tváři

Další články

Nejčtenější

24.07.2014
Azorské ostrovy - nedotknuté místo uprostřed Atlantiku
12507 přečtení
31.05.2011
Autem do Londýna
5994 přečtení
03.02.2011
Navštivte romantické Benátky
3353 přečtení
03.06.2011
Výlet na Plitvická jezera
3179 přečtení
08.03.2011
Tip na jarní procházku
2969 přečtení

Léto ještě nekončí

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2545 x

Léto, období kdy chce každý alespoň na pár dní „vypadnout“ z běžného koloběhu práce, domácnosti a zapomenout na povinnosti, je v plném proudu. Zdá se, že čas běží nějak rychle a dny by měly mít v létě o pár hodin více, abychom stihli vše, co si naplánujeme.

Ještě netuším, kam mě tento vítr zavane a kde se budu vyhřívat na sluníčku. Nechávám to na poslední chvíli a také spoléhám na šikovnost kolegyně z naší CK, se kterou jsem vždy vybrala místo, kde bylo fajn.

Možná to bude Řecko - některý z ostrovů - Kos, Rhodos, moje oblíbená Kréta nebo Zakynthos. K moři se chystáme až koncem srpna, kdy se již letní sezóna blíží ke konci. Toto období jsme si oblíbili. Je to rozloučení s létem a prázdninami. Mně osobně by se líbilo i na týdenní dovolené v Tatrách s batohem na zádech, ale mou dceru bych k něčemu takovému asi jen těžko přesvědčovala.

Turistiku jsme si naplánovali na některý víkend, během kterého bude pěkné počasí. Vrátna dolina není moc daleko a nabízí množství pěkných turistických tras, které zvládnou i turisté bez velké kondice, kterými jsme i my. Naším cílem bude vrch Velký Rozsutec (1 609,7 m nm), který je považován za jeden z nejkrásnějších na Slovensku. Náš nejvyšší výstup, který jsme zdolali už před pár lety, byl Jahňací štít (2229 m nm). Je to nejvýchodnější vrchol Vysokých Tater.

Byla to celodenní náročná turistická trasa. Dcerce Kamilce bylo 8 let a já na ní byla velmi hrdá, že cestu zvládala. Poslední dvě - tři hodinky neřekla ani slovo, ale pamatuji si na její ranní otázku „Mami, kdy si zase vylezeme na nějaký kopec?“ Tak doufám, že naše plány se nám vydaří, a někam se nám ještě podaří vylézt i toto léto.

Plány máme pěkné. Už jen počasí, chuť a trošku času. Pokud se někdo k nám přidá, budeme se jen a jen těšit.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nebere právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.