[ Gabika]

Jsem typická Váha, někdy potřebuji být středem pozornosti, jindy vyhledávám samotu. Miluji jedinečnost, i proto jsem studovala literaturu a filozofii. Zbožňuji meziválečnou literaturu, expresionismus a neumím se nasytit Smrekova vitalismu. Více cestuji prstem po mapě, než ve skutečnosti, o to víc se zajímám o zážitky ostatních. Nemám vysněné místo - pro mě je úžasné každé, kde cítím vnitřní klid a harmonii. Neodmyslitelně ke mně patří kniha, káva, kvalitní červené víno a samozřejmě moji nejbližší.

Další články

Nejčtenější

03.02.2011
Proč jsou nízkonákladové lety nízkonákladové?
16931 přečtení
26.11.2014
Benátčanům překážejí kolečka na kufrech
10539 přečtení
03.02.2011
Chorvatská "MHD" nebo smích skrz slzy
5033 přečtení
03.02.2011
Malebné Živogošče
4622 přečtení
01.06.2011
Sexy letušky na obálce Playboye
4203 přečtení

Boeing 737-700 se sky interiérem - komfortnější, luxusnější...

Přidáno: 31.05.2011 | Přečteno 3210 x

...jednoduše skoro dokonalý. Těmito přívlastky je možné asi nejvýstižněji popsat nový, vylepšený typ Boeingu 737-700. Pojďme zjistit, čím si toto letadlo zasloužilo, že se o něm hovoří jen v pozitivním smyslu.

Takže jak je hned jasné podle úvodních slov, že jde o velmi komfortní letadlo. Už samotné pojmenování interiéru "sky" nám může mnohé napovědět. Projektanti se zaměřili na pohodlí cestujících, hlavně těch obchodních.

Že by jim teda skutečně šlo o to, aby se cestující cítili jako v nebi? Zřejmě ano, protože této myšlence se přizpůsobilo i barevné ladění kabiny. Nebeská modrá evokuje v člověku pocit klidu. Jde totiž o barvu, která nepůsobí rušivě a je možné si v letadle i bez problémů pospat. Tomu dopomáhá i nové kvalitní LED osvětlení, které je jednak jasnější a velkou výhodou je i to, že je nastavitelné podle potřeb samotných cestujících. Celkově vytváří pocit otevřeného prostoru, k čemuž přispívají i větší okna.

K celkovému relaxu a příjemnému zážitku z cestování určitě přispívají i jiné prvky. Jako například vylepšený ventilační systém, zúžené boční stěny interiéru, které vyvolávají dojem větší prostornosti, vytvořili se nové odkládací prostory, jejichž výhodou je to, že jsou otočné. I ozvučení letadla je vylepšené a kabina je více odhlučněná oproti předcházejícím typům.

Nová verze Boeingu 737-700 je též o hodně šetrnější k našemu životnímu prostředí. Vývojovým inženýrům se totiž podařilo snížit emise a spotřebu paliva o 2 %. Myslím si, že je to obrovské plus.

Tak co, dostali jste i vy chuť se po dobu letu cítit jako v nebi? Není problém, od února je vlastníkem tohoto letadla německá společnost Air Berlin. Právě zmiňovaný model letadla má udělat dané aerolinky ještě přitažlivějšími a atraktivnějšími pro obchodní cestující. Má hlavně zvýšit pocit komfortu po dobu letu. Cena letenek bude určitě záviset na mnohých faktorech, ale jistě v ní bude zahrnutý i nabízený luxus, takže si osobně nemyslím, že by tu platilo pořekadlo "za málo peněz, hodně muziky" smiley. Avšak kdo chce luxus, tak musí počítat s tím, že to není zadarmo.

V podstatě můžeme říct, že Boening se "sky" internetem je jakýmsi předskokanem Boeingu 787 Dreamliner, který má mimochodem objednaný také Air Berlin.

Zájemců o nový vylepšený interiér Boeingu 737-700 je víc. Zmíníme například FlyDubai, Turkish Airlines, Continental Airlines, American Airlines a mnoho dalších.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nebere právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.