[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Britské letušky společnosti Virgin Atlantic jsou nejvíc sexy

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 2280 x

Londýnská společnost Business Traveler zorganizovala už po několikáté průzkum o nejvíce sexy letušky společností, které se specializují na přepravu lidí.

První místo obsadily letušky britské letecké společnosti Virgin Atlantic, druhé místo získala společnost Singapour Airlines a na třetí příčce se umístila letecká společnost Etihad Airways ze Spojených arabských emirátů.

Firma, která zorganizovala tento průzkum se zabývá organizováním obchodních letů a setkání byznysmenů z různých zemí světa.

Pro britské letušky hlasovalo až 53 % dotázaných. Na jejich sexappeal se spoléhá taktéž britský přepravce, který se svými propagačními materiály v podobě letáků snaží přilákat co nejvíc cestujících. Nepochybným důkazem je i leták vydaný k 25. výročí existence společnosti se sloganem "ještě teplejší a ještě červenější", čímž naráží na fakt, že letušky Virgin Atlantic nosí na palubách sexy kostýmky.

Mezi poraženými byly společnosti jako Lufthansa, KLM, Cathay Pacific, TAP a Iberia.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.