[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Novoroční oslavy na ruský způsob ...

Přidáno: 08.03.2011 | Přečteno 1749 x

Ačkoliv na novoroční oslavy si mnozí vzpomínají už jen matně, tak zaměstnanci letišť v Rusku na ně nezapomenou - nemají totiž na jaké.

Poté, jak ruský premiér Vladimir Putin zkritizoval představitele dopravního sektoru, že nezvládají situaci, která nastala během sněhové kalamity a kvůli kterým, podle něj, zůstaly uvězněny stovky lidí během svátků na letištích, vydal později i zákaz novoročních oslav na letištích, a zároveň navíc zaměstnancům letiště zakázal vzít si volno během Nového roku.

Několik tisíc pasažérů muselo nedobrovolně přežít vánoční svátky na moskevských letištích v Domodědovo a v Šeremetievo. Důvodem byla silná sněhová bouře, která se přehnala centrem Ruska. Na letištích tehdy vládla napjatá atmosféra, která vyústila do fyzického kontaktu mezi nervózními cestujícími a zaměstnanci společnosti Aeroflot.

Viva RUSSIA.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.