[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Pozor na letištní kontroly, může vám jít o život...

Přidáno: 31.05.2011 | Přečteno 3526 x

Každý, kdo alespoň jednou v životě letěl letadlem si určitě pamatuje to, že než se dostal na palubu letadla, tak musel projít přes různé letištní kontroly. Někteří cestující na letištní kontrolu jen tak nezapomenou.

Důvodem je brutalita letištního personálu, která nezná hranice.

Své by o tom mohla říci žena, která kvůli roztoku na kontaktní čočky skončila málem s poškozením mozku. Pracovníci letiště ženu chytili a strhli na zem po té, co u ní objevili roztok. Následně ji po zemi doslova odtáhli na osobní kontrolu, kde jí udeřili hlavou o kovový stůl. Žena utrpěla otřes mozku. Celý incident zaznamenala bezpečnostní kamera a v současné době se žena s letištěm soudí o 10 mil. dolarů.

Další letištní "obětí" byl jen čtyřletý chlapec, kterého přinutili, aby si z nohy sundal ortézu a sám přešel přes bránu letiště bez jakékoli pomoci. Rodičům chlapce se nakonec dostalo omluvy od mluvčí letiště.

Muž, který překonal rakovinu močového měchýře, musel ukázat personálu letiště sáček s močí, avšak při kontrole pohmatem se sáček přetrhl a muž zůstal politý vlastní močí.

O dalším nedůstojném jednání se přesvědčila i dvaatřicetiletá letuška, kterou odvedly dvě pracovnice na osobní kontrolu a přinutily ji si sundat hrudní ortézu.

S výčtem dalších situací radši nebudeme ani pokračovat. Jisté však je, že někteří pracovníci letišť by se měli nad svým jednáním pořádně zamyslet.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.