[ Mirka]

Narodila jsem se ve znamení Vah a toto znamení mě úplně vystihuje - smysl pro pořádek, rodinu a spravedlnost, touha po harmonii a samozřejmě nerozhodnost a váhavost. Volný čas velmi ráda trávím s mojí úžasnou rodinou na horách, moře nás neláká, ale občas je to docela fajn relax. Chtěla bych procestovat celý svět, ale zatím se mi to až tak nedaří, ale věřím, že jednou to přijde ... Ráda se podívám na nějaký dobrý film - spíše thriller nebo drama, a také ráda poslouchám slovenskou hudbu. Přestože potřebuji nasávat ticho, nikdy neodmítnu příležitost setkat se a pobavit se s přáteli.

Další články

Nejčtenější

25.07.2014
Sardinie – Karibik Středomoří - letenky už od 836 Kč
13941 přečtení
28.07.2014
First moment nebo Last minute?
10472 přečtení
31.07.2014
Okružní plavby - 1.část
10197 přečtení
27.01.2014
Advent a průvod čertů
4324 přečtení
03.02.2011
Byli jste už na ostrově Brač?
3885 přečtení

Kam v létě?

Přidáno: 03.06.2011 | Přečteno 2450 x

Blíží se léto a já s rodinou stále nevíme, co podnikneme. Tento rok jsme jaksi zaspali a "first moment" nabídku nevyužili. Kvůli pracovní vytíženosti ani nevíme, kdy se nám podaří si najít čas na společně trávené chvíle.

Jestli náhodou vyjde čas, tak bychom rádi navštívili některý z festivalů. Nejvíce nás láká letošní Topfest, je tam velmi hodně dobrých interpretů. Nebude tam chybět ani Desmod, Tublatanka, No Name, I.M.T. Smile, Polemic, Kabát, Chinaski nebo Čechomor...

Taktéž bychom si nechtěli nechat ujít TERCHOVSKÝ BUDZOGÁŇ, kde to také září hvězdami. Kromě jiného je tu krásná příroda, která nabízí nespočetné množství turistických tras různých náročností. Takže kdyby nám to vyšlo, tak bychom spojili festival i s nějakou tou turistikou. Byli jsme tady před několika lety a díky počasí jsme nemohli absolvovat túru na Malý a Velký Rozsutec. Prochodili jsme celé Jánošíkovy diery, vyšlapali na Malé nocľahy a i Boboty. Úžasné! Ráda se sem kdykoli vrátím. Tak proč ne právě tento rok?!

A co tak pokochat se například krásou Manínské tiesňavy, která se nachází v Súlovských vrších, nedaleko Povážské Bystřice. Naučný chodník Manínskou tiesňavou je označený jako středně náročná túra a je dlouhý přibližně 15 km. Krásný celodenní výlet...

Možná se půjdeme podívat i do Oravské Lesné, kde jsme v zimě byli párkrát lyžovat. V jejím okolí je několik naučných stezek. Ubytovat se dá uprostřed nádherné přírody, jestli pojede dobrá parta, tak to vidím celkem reálně.

Zanedlouho absolvujeme tradiční túru na Plešivec, kterou každoročně zahajujeme naši turistickou sezónu. Většinou projdeme přes hřeben až na Čachtický hrad, odkud sejdeme do Višňového a odtud vlakem na Myjavu. Tak jako vždycky se nás sejde celkem velká skupina, takže kromě turistiky máme i o zábavu postaráno. Doufám, že nám kromě jiného bude přát i počasí a my toho stihneme co nejvíce.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nebere právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.