[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Přejete si po dobu svého letu sprchu, internet nebo si potřebujete zavolat z mobilního telefonu? Bez problémů, ale...

Přidáno: 01.06.2011 | Přečteno 1906 x

Neúprosný boj, který mezi sebou svádějí aerolinky o klienta už není jen kvůli ceně za letenku, ale i o nabízených službách, které můžeme na palubě dostat.

Letecké společnosti proto přicházejí s různými převratnými novinkami, který mají zpříjemnit zdlouhavý let a přeměnit ho na příjemný zážitek. Snaha aerolinek je odlišit se od svojí konkurence a nabídnout cestujícím něco, co konkurence nemá.

Převratnou novinkou jsou sprchy, které zavedli na svých palubách flotily letadel Airbus A380 Emirates Airlines.

Etihad Airways se zase můžou pochválit za osobní minibar a mnohé další, např. si môžete objednat jiné vlastní jídlo místo hromadného cateringu.

Jak už jsem uvedl na začátku, tak je tu jedno "ALE". Všechny jmenované služby jsou totiž v cestovní třídě FirstClass či za příplatek, a ne zrovna malý.

Je tu ale něco navíc i pro cestující v ekonomické třídě. Přepravce Air New Zeland zavádí na svých letech novinku nazývanou Skycouch. Je to v podstatě možnost rezervovat si řadu trochu lepších sedadel a rozložit je vedle sebe do pohodlné pohovky.

Německá Lufthansa zase řeší možnost použití palandových postelí, které by nabízela na dlouhých zámořských letech.

Takže těchto možností není v současné době zrovna málo, stačí si "jen připlatit".

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.