[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Sex na palubě letadla. Vzrušující představa nebo dehonestace létání?!

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 3914 x

Už vám někdo z vašich přátel vyprávěl příhodu o sexu na palubě letadla v kabince WC? Jak jste se zatvářili? Popravdě, já jsem zůstal v první řadě překvapen z realizace. Při představě o velikosti WC kabinky na palubě Airbusu A340 se mi to zdá nemožné, ale proti gustu žádný dišputát.

Statistiky říkají, že sex na palubě vyzkoušel každý desátý cestující. Názory lidí, kteří "to" vyzkoušeli tvrdí, že je to jako adrenalinový sport. Sex ve výši 10 000 m v rychlosti 950 km / h a ještě k tomu obklopeni 250 cestujícími. O "rychlovkách" na WC vědí své i hollywoodské hvězdy, které to popisují jako příjemnou návštěvu WC mezi hlavním jídlem a kávou. Je to vůbec legální?
 
V každém případě si musíte dávat pozor, s jakým přepravcem letíte. Na palubách Singapuru Airlines nebo Lufthansa byste za tento "adrenalinový sport" mohli kromě letenky zaplatit i mastnou pokutu nebo vám může hrozit i zatčení. Společnost Virgin Atlantic je ale mnohem liberálnější. Majitel společnosti prý sex v oblacích schvaluje. Možná i to je důvod, proč daná společnost zakoupila "obra oblohy", Airbus A380, který disponuje velkým počtem prostorných kabinek pro cestující, které obsahují i velké postele. Tak tedy od teď už žádné WC.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.