[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Zkušený pilot dostal sklerózu - z alkoholu...

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 1533 x

Šest měsíců nepodmíněně dostal pilot, který si večer před odletem dal pár skleniček zlatého moku. Další den si neuměl vzpomenout na to, kam jeho letadlo letí.

Když bezpečnostní služba zastavila pilota Gregora La Perla s dvacetiletou praxí, tak asi ani netušili, že po vykonání krevní zkoušky, bude mít pilot překročený 4,5x limit povoleného množství alkoholu v krvi. Když se pilota zeptali, kam má namířeno, tak s dávkou optimizmu dodal, že do New Yorku. Jediným pozitivem bylo, že trefil aspoň kontinent, avšak jeho stroj měl namířeno do Detroitu.

V té době mělo být na palubě Boeingu 767 společnosti Delta Airlines 240 lidí. Podnapilý pilot měl letět spolu s dvěma dalšími kolegy, kteří o incidentu nic netušili.

Při soudním procesu se ukázalo, že pilot je dlouholetý alkoholik.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.