[ Gabika]

Cestování za nepoznaným není mou velkou zálibou. Spíše upřednostňuji vyzkoušené a ověřené destinace, takže raději vsadím na jistotu. Kdybych si však měla vybrat mezi přeplněnými mořskými plážemi a dovolenou na Slovensku, určitě by vyhrálo to druhé. Vždyť žádné moře se nevyrovná naším horám. A když si představím kolem sebe lidi, které mám ráda, skvělé počasí a super náladu, tak není co řešit!

Další články

Nejčtenější

03.02.2011
Pozor na podmínky změny a storna letenky
9729 přečtení
03.02.2011
Základní práva cestujících EU v letecké dopravě
3795 přečtení
08.03.2011
Kontrola cestujících při letech do USA
3510 přečtení
21.07.2011
Základní informace před cestou do Itálie
3386 přečtení
01.06.2011
Avena
2650 přečtení

Avena

Přidáno: 01.06.2011 | Přečteno 2649 x

Slovenská příroda je očarující v každé roční době, obzvlaště pak na jaře. Strávit příjemný jarní pobyt v krásném a čistém horském prostředí je skutečný relax. Z vlastních zkušeností jsme se opět rozhodli pro strávení volného víkendu v Relax Hotelu***Avena.

Zařízení je situované v krásném horském prostředí Jánské doliny, bezprostředně v blízkosti obce Liptovský Ján. Okolní příroda Nízkých Tater v krásné scenérii nízkotatranských dolin je skutečným "balzámem na duši".

Když Relax Hotel***Avena je zařízení poskytující rekondičně-rahabilitační služby, tak jsme se rozhodli pro využití relaxačního pobytu s jednou rehabilitační procedúrou. Ubytování bylo zajištěno ve vkusně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením. Hotel má k dispozici dvoulůžkové, trojlůžkové a rodinné pokoje, ale také apartmány. Pro naši trojčlenou rodinu s malým dítětem byl dvoulůžkový pokoj dostačující k uspokojení našich požadavků. Většinu času pobytu jsme i tak strávili mimo pokoj, protože hotel nabízí mnoho aktivit.

Nejžádanější aktivitou bylo využívání místního bazénu, kde si v příjemné vodě uživali nejen děti, ale i dospělí.Hotel kromě toho nabízí i využití fitness, sauny, solária, biliardu, šipek, stolního tenisu a fotbálku, počítačovou hernu, půjčovnu kol, počítače s přístupem na internet, hotelovou knihovnu, malou tělocvičnu či jiné exteriérové aktivity.

Pro děti je ideální dětský koutek, kde si děti společně hrají a rodiče si mohou posedět ve společenských prostorách dohlížejíc na ně. Pro personál nebyl problém obsloužit nás kávou nebo zmrzlinovým pohárem, i když jsme nebyli přímo v hotelovém baru.

Jak jsem už vzpomínala Relax Hotel***Avena disponuje kompletním vybavením pro poskytování rehabilitačních a relaxačních procedúr. My jsme v cené víkendového měli jen jednu procedúru a po dobrých zkušenostech jsme si vybrali opět klasickou masáž. Na výběr jsme však měli vodoléčbu, komplexní elektroléčbu, magnetoterapii, parafínové zábaly, karlovarský rešelinový zábal, komplexní elektromasáž, saunu, vodní masážní postel Aqua ThermoJet, inhalace a mnohé další procedúry. Procedúry si vyberete a dohodnete s odborným persolálem hned po ubytování.

Stravování jsme měli zajištěné formou polopenze, ale není problém objednat si i plnou penzi. My jsme se však rozhodli, že oběd si dáme někde v okolí při procházce okolní přírodou a nelitovali jsme. Oběd v nedaleké dřevěnici byl skutečně lahodný a naše spokojenost s poskytováním služeb na Slovensku se opět potvrdila.

Jsme rádi, že stále existují i na Slovensku zařízení, kde člověk najde pohodu, relax, příjemný personál a odreagování se od každodenních problémů, a nestojí ho to až tak moc. I když byl náš pobyt jenom víkendový, tak Relax Hotel***Avena využijeme určitě i v budoucnu a už se teď zase všichni opět tešíme!

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.