Rozhodl jsem se objevovat nevšední kouty světa. Svoje zážitky si nechci nechat jen pro sebe, a proto píši tento blog. Procestoval jsem už kus světa. Rád se s vámi podělím o svoje zážitky, zkušenosti, ale i rady, čemu se v dané zemi vyhnout a na co si dát pozor. Sledujte moje kroky a určitě se dozvíte mnoho zajímavého.
V mém blogu bych se chtěla s ostatními podělit s mými cestovatelskými zážitky. Možná některým pomohou nebo poradí. Není jich sice mnoho, ale věřím, že jejich počet se bude jen zvyšovat.
Můj blog pro mě představuje možnost poznávat nepoznané, sdílet s ostatními své zážitky, sny a zkušenosti.
Na mém blogu jsem konečně začal sumarizovat své cestovatelské cesty a zážitky z různých koutů světa.
Prostřednictvím mého blogu se chci podělit s ostatními se svými zkušenostmi a zážitky z cest.
V mém blogu si přečtete o zemích, které jsem navštívila, a také o místech, které bych chtěla ještě vidět.
V mém blogu najdete různé zážitky, které jsem zažila já nebo moji známí na cestách, případně příběhy, o nichž nám vyprávějí klienti a možná i informace, které je dobré před cestováním vědět .... Stačí se podívat. Možná tam něco zajímavého najdete :-)
V mém blogu se věnuji tématům, které se týkají zejména letecké společnosti Ryanair. Také si můžete přečíst o zemích, které jsem navštívila a které se ještě chystám navštívit. Je jejich ještě dost:)
Můj blog zahrnuje především zkušenosti z oblasti letenek jako cestování. Jak se říká "dobrá rada nad zlato", tak ať se líbí.
Prostřednictvím mého blogu Vám umožním nahlédnout do tajů leteckých společností, letišť a prodeje letenek.
V blogu se ráda podělím o své zážitky a témata, které mě zajímají.
V mém blogu si přečtete o vzpomínkách na země, které jsem měla možnost navštívit. Možná moje zážitky a zkušenosti z cest někoho zaujmou a inspirují ho k cestě na dané místo nebo bude chtít poznat kulturu, přírodu, historii a lidi jiných zemí.
V mém blogu se budu věnovat zážitkům z cestování, které mi umožnilo poznat různé kultury, krásy přírody a navštívit (ne)typické akce.
Ve svém blogu se chci věnovat především zemím, které jsem navštívila, a také zajímavým místům, které bych chtěla vidět. Absolutním snem je dovolená na koni a až se mi ji podaří zrealizovat, určitě o tom napíšu.
V mém blogu se chci věnovat svým cestovatelským zážitkům a zároveň vám doporučit neobvyklá místa, která určitě stojí za to, abyste je navštívili.
Prostřednictvím mého blogu se s vámi ráda podělím o svoje cestovatelské zážitky. Pohled na ledničku plnou magnetek z míst, které jsem navštívila, vždy vykouzlí úsměv na mojí tváři a duše pookřeje při vzpomínkách...
V mém cestovatelském blogu se s vámi ráda podělím o zážitky z oblasti cestování. Svoji vášeň vám prostřednictvím blogu ráda představím blíže. Doufám, že tipy a triky vám pomohou při cestování, poučí, případně vykouzlí úsměv na vašich tvářích nebo na tvářích vašich blízkých.
Jako člen týmu CK Malko Polo bych i já velmi ráda přispívala v mém blogu svými postřehy ze světa cestovního ruchu a zpííjemnila tak vaše volné chvíle.
Další články

Nejčtenější

Nejnovější články na blogu

JIŽNÍ AMERIKA 1. část - LIMA, PISCO, ATACAMA, AREQUIPA, CUZCO

Přidáno: 20.01.2014 | Přečteno 2736 x

Bonžúúur, přátelé! Na svoji další dobrodružnou cestu jsem se vydal co nejméně zatížený. Batoh měl 10 kg. Během letu jsem zažil i pořádné turbulence, ty ale neubraly nic z mojí touhy zažít Jižní Ameriku na vlastní kůži.

více

AUSTRÁLIE 4. část - Kings Canyon, Alice Springs, Queensland Rock Paintings, Brisbane, Surfers Paradise

Přidáno: 13.01.2014 | Přečteno 2283 x

Bonžúúúr, milí cestovatelé! A je tady poslední část mých zápisků z Austrálie, tentokrát vám napíšu o tom, proč neriskovat a nejezdit s autem, které nemá 4x4 po australských dunách, podíváme se i do slunečného Queenslandu a zakončíme to, jak jinak – v ráji.

více

AUSTRÁLIE 3. část - Melbourne, Adelaide, Ayers Rock

Přidáno: 06.01.2014 | Přečteno 3234 x

Zdravím znovu všechny dobrodruhy, cestování po Austrálii mě skutečně nadchlo. V této části blogů se projdeme po zákoutích Melbourne, Adelaide, poznáme zvíře s názvem echidna a dozvíte se, proč je cestování po australských silnicích doslova divočinou.

více

AUSTRÁLIE 2. část - Peddy´s market, Blue Mountains, Silvestr, Manly Beach, cestování po Austrálii

Přidáno: 30.12.2013 | Přečteno 2269 x

Bonžúúr, drazí přátelé,
v této části mých zápisků se dozvíte, jak jsem oslnil Japonky svým kuchařským uměním a jak jsem na Manly beach zapomněl, že je nový rok a u nás vlastně zima. Také začneme poznávat i více z Austrálie než jen ze Sydney.

více

AUSTRÁLIE 1. část - Sydney, škola, austrálske Vánoce

Přidáno: 23.12.2013 | Přečteno 2840 x

Zdravím vás, milí cestovatelé,
přestože je tento cestopis spíše vzpomínkou do minulosti, věřím, že vám hodně prozradí o Austrálii i dnes a možná vás i pobaví, jako mě po těch letech. V první části vám prozradím, čím se liší Vánoce u protinožců. Přeji vám, příjemné čtení.

více

THAJSKO, KAMBODŽA 4. část - PHUKET – PHI PHI DON, KO LANTA, KRABI, BANGKOK

Přidáno: 09.12.2013 | Přečteno 3899 x

Zdravím všechny dobrodruhy, to nejkrásnější pro oči mě čekalo na závěr mých cest – šnorchlování, potápění, pláž na které se proháněl i Leonardo DiCaprio a smaragdový Budha. No a zjistil jsem, že rozeznat transvestitu od „skutečné ženy“ není na první pohled vůbec jednoduché....

více

Nevšední ZOO Geralda Durrella

Přidáno: 05.12.2013 | Přečteno 7101 x

Kdo by neznal úchvatné historky z cestovatelských výprav za zvířaty z pera spisovatele Geralda Durrella. Dnes již samozřejmě G. Durrella v ZOO, kterou založil, na ostrově Jersey pro ohrožené druhy zvířat nepotkáte, ale jeho duch je v ZOO stále.

více

THAJSKO, KAMBODŽA 3. část - SIHANOUK VILLE, TRAT, KOH CHANG, PATTAYA

Přidáno: 02.12.2013 | Přečteno 3115 x

Zdravím vás, přátelé, po silných a smutných zážitcích z S-21 se v této části zápisků dostaneme k příjemnějším věcem – šnorchlování, jedení a sbližování se s krokodýly :). Těšíte se?

více

THAJSKO, KAMBODŽA 2. část– Bangkok, KAMBODŽA SIEM REAP, ANGKOR, PHNOM PENH

Přidáno: 25.11.2013 | Přečteno 2972 x

Bonžúúúúúúúúúúúúr, cestovatelé,  v této části mých zápisků vám prozradím něco o Bangkoku, ale hlavně se spolu podíváme do Kambodže. Ona jen samotná cesta tam byla zážitek. Proč, to se dozvíte v následujících řádcích.

více

THAJSKO, KAMBODŽA 1. část- Bangkok, MAE SAI, CHIANG RAI, LAMPANG

Přidáno: 18.11.2013 | Přečteno 3301 x

Bonžúúúúúúúúúúúúúúúúúúúr, moji milí,
zachtělo se uniknout před tímto nepříjemným a sychravým počasím na místo, kde je teplo a hlavně, kde je co obdivovat (a nemyslím tím jen krásné madmazelky :) ). A tak jsem se vypravil do Thajska.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.