Rozhodl jsem se objevovat nevšední kouty světa. Svoje zážitky si nechci nechat jen pro sebe, a proto píši tento blog. Procestoval jsem už kus světa. Rád se s vámi podělím o svoje zážitky, zkušenosti, ale i rady, čemu se v dané zemi vyhnout a na co si dát pozor. Sledujte moje kroky a určitě se dozvíte mnoho zajímavého.
V mém blogu bych se chtěla s ostatními podělit s mými cestovatelskými zážitky. Možná některým pomohou nebo poradí. Není jich sice mnoho, ale věřím, že jejich počet se bude jen zvyšovat.
Můj blog pro mě představuje možnost poznávat nepoznané, sdílet s ostatními své zážitky, sny a zkušenosti.
Na mém blogu jsem konečně začal sumarizovat své cestovatelské cesty a zážitky z různých koutů světa.
Prostřednictvím mého blogu se chci podělit s ostatními se svými zkušenostmi a zážitky z cest.
V mém blogu si přečtete o zemích, které jsem navštívila, a také o místech, které bych chtěla ještě vidět.
V mém blogu najdete různé zážitky, které jsem zažila já nebo moji známí na cestách, případně příběhy, o nichž nám vyprávějí klienti a možná i informace, které je dobré před cestováním vědět .... Stačí se podívat. Možná tam něco zajímavého najdete :-)
V mém blogu se věnuji tématům, které se týkají zejména letecké společnosti Ryanair. Také si můžete přečíst o zemích, které jsem navštívila a které se ještě chystám navštívit. Je jejich ještě dost:)
Můj blog zahrnuje především zkušenosti z oblasti letenek jako cestování. Jak se říká "dobrá rada nad zlato", tak ať se líbí.
Prostřednictvím mého blogu Vám umožním nahlédnout do tajů leteckých společností, letišť a prodeje letenek.
V blogu se ráda podělím o své zážitky a témata, které mě zajímají.
V mém blogu si přečtete o vzpomínkách na země, které jsem měla možnost navštívit. Možná moje zážitky a zkušenosti z cest někoho zaujmou a inspirují ho k cestě na dané místo nebo bude chtít poznat kulturu, přírodu, historii a lidi jiných zemí.
V mém blogu se budu věnovat zážitkům z cestování, které mi umožnilo poznat různé kultury, krásy přírody a navštívit (ne)typické akce.
Ve svém blogu se chci věnovat především zemím, které jsem navštívila, a také zajímavým místům, které bych chtěla vidět. Absolutním snem je dovolená na koni a až se mi ji podaří zrealizovat, určitě o tom napíšu.
V mém blogu se chci věnovat svým cestovatelským zážitkům a zároveň vám doporučit neobvyklá místa, která určitě stojí za to, abyste je navštívili.
Prostřednictvím mého blogu se s vámi ráda podělím o svoje cestovatelské zážitky. Pohled na ledničku plnou magnetek z míst, které jsem navštívila, vždy vykouzlí úsměv na mojí tváři a duše pookřeje při vzpomínkách...
V mém cestovatelském blogu se s vámi ráda podělím o zážitky z oblasti cestování. Svoji vášeň vám prostřednictvím blogu ráda představím blíže. Doufám, že tipy a triky vám pomohou při cestování, poučí, případně vykouzlí úsměv na vašich tvářích nebo na tvářích vašich blízkých.
Jako člen týmu CK Malko Polo bych i já velmi ráda přispívala v mém blogu svými postřehy ze světa cestovního ruchu a zpííjemnila tak vaše volné chvíle.
Další články

Nejčtenější

Nejnovější články na blogu

Nizozemsko 4. část - Den Haag, Zeeland – Middelburg, NP Biesbosch, Wageningen, NP Hoge Veluwe, Efteling

Přidáno: 11.11.2013 | Přečteno 3170 x

Zdravím všechny cestovatele, ani jsem se nenadál a píšu poslední část zápisků z Nizozemska. V ní se dozvíte, co mě nejvíc  překvapilo v Haagu (a trestní tribunál to nebyl), proč jsou některé chodníky v Nizozemsku vytvořené z mušlí a jak jinak zakončit cestu, než pořádně bláznivě –  konkrétně v parku Etteling. Děkuji za Vaši přízeň během mého cestování po této zemi :).

více

Nizozemsko 3. část - Amsterdam, Delft, Aalsmeer, Kinderdijk, Rotterdam

Přidáno: 04.11.2013 | Přečteno 3477 x

Bonžúúúr, milí přátelé,
začátek tohoto blogu bude něco pro zlatokopy a zlatokopky :), více informací o delftské majolice jsem šel pro vás získat přímo do Delftu a dozvíte se, co jiného mě v tomto městě zaujalo. Zaobchodujeme si i s květy a tuto část zakončím v Rotterdamu, který je rájem pro cyklisty.

více

Nizozemsko 2. část - Zaanse Schans, Callantsoog, t ´Zand, Amsterdam

Přidáno: 28.10.2013 | Přečteno 3421 x

Bonžúr, přátelé,
v této části mých zápisků z Nizozemska se podíváme do skanzenu Zaanse Schans, kde se místy budete cítit jako ve filmu Na samotě u lesa, provedu  vás interiérem ponorky (nic pro klaustrofobiky) a na závěr se projdeme ulicemi „ prodejné lásky“.

více

Nizozemsko 1. část - Callantsoog, Edam, ostrov Texel, Alkmaar

Přidáno: 21.10.2013 | Přečteno 4073 x

Bonžúúúr, cestovatelé,
v první části mých zápisků se dozvíte základní informace o Nizozemsku, něco vám prozradím o sýrových trzích v Edame a Alkmare a zajdeme se podívat na ostrov Texel, který je rájem ptactva. Doufám, že se vám budou mé postřehy líbit :).

více

Norsko 4. část - cesta přes Laponsko, Trondheim, okolí Moldenu, cesta Trollů, Alesund, Geirangerfjord, Lillehammer

Přidáno: 14.10.2013 | Přečteno 3876 x

Bonžúúúr, přátelé, tak moje cesty po Norsku pomalu, ale jistě končí. V této části blogů vám chci zprostředkovat svoje zážitky z místa, kde se budete cítit jako v tropech, přestože budete na severu a fascinující pohled na cestu Trollů z vrch. Jak tato cesta vznikla, to se dočtete v této části zápisků. Věřím, že jsem ve vás vzbudil zájem navštívit tuto krásnou zemi :).

více

Norsko 3. část - přesun cez Vesteralen, Andenes, Abisko(Švédsko), přesun na Nordkapp

Přidáno: 07.10.2013 | Přečteno 3834 x

Bonžúúúúr dobrodruzi, tak se opět hlásím z Norska. Tentokrát jsem navštívil město, které vypadalo jako po vymření, užil jsem si krásný výlet za velrybami a poznal jsem zajímavého tvora, který vypadá  jako létající tučňák. Do NP Abisko ve Švédsku jsem to měl jen skok, tak proč  to nevyužít :). Více se dočtete v následujících řádcích.

více

Santorini

Přidáno: 03.10.2013 | Přečteno 3861 x

Při vzpomínce  na řecký ostrov v Egejském moři Santorini (řecky Thira, starořecky Théra) se mi vždy jako první vybaví  barvy – nádherná tyrkysová barva moře, bílé domy, modré kupole kostelů, nejrůznější odstíny sopečného popela a západy rudého slunce do moře.

více

Norsko 2. část - přesun Floro - Olden, Briksdalsbreen, RØROS, Nordland, Lofoty, Nusfjord, Svolvaer

Přidáno: 30.09.2013 | Přečteno 2778 x

Zdravím všechny dobrodruhy, v posledních dnech jsem toho zažil opravdu mnoho a rád se s vámi o zážitky podělím. Zjistil jsem např., že v Norsku je obrovskou módou mít trampolínu a navštívil jsem vesničku s nejkratším názvem na světě. Kterou? To se dozvíte v následujícím textu...

více

Norsko 1. část - Kinsarvik, Utne, Bergen, Floro

Přidáno: 23.09.2013 | Přečteno 3407 x

Bonžúúúúúúúúúúúúr, drazí přátelé!
V několika částech bych vám rád zprostředkoval svoje zážitky z Norska. Budu se těšit na vaše komentáře, připomínky, rady nebo tipy. Věřím, že společně poznáme to nejkrásnější, co tato země nabízí.

více

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 4. čásť - Cabo de Roca, Sintra, NP Serra da Estrela, NP do Douro

Přidáno: 12.08.2013 | Přečteno 3919 x

Bonžúúúr, drazí přátelé,
těch pár týdnů uběhlo jako voda a moje putování po Španělsku a Portugalsku se blíží ke konci. Předtím vám však ještě zprostředkuji svoje zážitky z krásného místa, sídla portugalských králů – Sintra, projdeme se po zákoutích NP Serra Da Estrela a vše zakončíme lodním výletem po řece Rio Douro. Přeji příjemný čtenářský zážitek.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.