Rozhodl jsem se objevovat nevšední kouty světa. Svoje zážitky si nechci nechat jen pro sebe, a proto píši tento blog. Procestoval jsem už kus světa. Rád se s vámi podělím o svoje zážitky, zkušenosti, ale i rady, čemu se v dané zemi vyhnout a na co si dát pozor. Sledujte moje kroky a určitě se dozvíte mnoho zajímavého.
V mém blogu bych se chtěla s ostatními podělit s mými cestovatelskými zážitky. Možná některým pomohou nebo poradí. Není jich sice mnoho, ale věřím, že jejich počet se bude jen zvyšovat.
Můj blog pro mě představuje možnost poznávat nepoznané, sdílet s ostatními své zážitky, sny a zkušenosti.
Na mém blogu jsem konečně začal sumarizovat své cestovatelské cesty a zážitky z různých koutů světa.
Prostřednictvím mého blogu se chci podělit s ostatními se svými zkušenostmi a zážitky z cest.
V mém blogu si přečtete o zemích, které jsem navštívila, a také o místech, které bych chtěla ještě vidět.
V mém blogu najdete různé zážitky, které jsem zažila já nebo moji známí na cestách, případně příběhy, o nichž nám vyprávějí klienti a možná i informace, které je dobré před cestováním vědět .... Stačí se podívat. Možná tam něco zajímavého najdete :-)
V mém blogu se věnuji tématům, které se týkají zejména letecké společnosti Ryanair. Také si můžete přečíst o zemích, které jsem navštívila a které se ještě chystám navštívit. Je jejich ještě dost:)
Můj blog zahrnuje především zkušenosti z oblasti letenek jako cestování. Jak se říká "dobrá rada nad zlato", tak ať se líbí.
Prostřednictvím mého blogu Vám umožním nahlédnout do tajů leteckých společností, letišť a prodeje letenek.
V blogu se ráda podělím o své zážitky a témata, které mě zajímají.
V mém blogu si přečtete o vzpomínkách na země, které jsem měla možnost navštívit. Možná moje zážitky a zkušenosti z cest někoho zaujmou a inspirují ho k cestě na dané místo nebo bude chtít poznat kulturu, přírodu, historii a lidi jiných zemí.
V mém blogu se budu věnovat zážitkům z cestování, které mi umožnilo poznat různé kultury, krásy přírody a navštívit (ne)typické akce.
Ve svém blogu se chci věnovat především zemím, které jsem navštívila, a také zajímavým místům, které bych chtěla vidět. Absolutním snem je dovolená na koni a až se mi ji podaří zrealizovat, určitě o tom napíšu.
V mém blogu se chci věnovat svým cestovatelským zážitkům a zároveň vám doporučit neobvyklá místa, která určitě stojí za to, abyste je navštívili.
Prostřednictvím mého blogu se s vámi ráda podělím o svoje cestovatelské zážitky. Pohled na ledničku plnou magnetek z míst, které jsem navštívila, vždy vykouzlí úsměv na mojí tváři a duše pookřeje při vzpomínkách...
V mém cestovatelském blogu se s vámi ráda podělím o zážitky z oblasti cestování. Svoji vášeň vám prostřednictvím blogu ráda představím blíže. Doufám, že tipy a triky vám pomohou při cestování, poučí, případně vykouzlí úsměv na vašich tvářích nebo na tvářích vašich blízkých.
Jako člen týmu CK Malko Polo bych i já velmi ráda přispívala v mém blogu svými postřehy ze světa cestovního ruchu a zpííjemnila tak vaše volné chvíle.
Další články

Nejčtenější

Nejnovější články na blogu

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 3. část - přesun do Portugalska, Albufeirou –Algarve, Lisabon

Přidáno: 05.08.2013 | Přečteno 4415 x

Milí přátelé,
v této části zápisků se přesuneme ze Španělska do Portugalska, zajdeme se podívat na úchvatnou pláž Praia da Rocha, kterou byste určitě neměli během návštěvy Algarve vynechat a zjistíme i to, proč se Lisabon nazývá městem tolerance. Příjemné čtení.

více

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 2. část - Costa del Sol, Gibraltar, El Rocio, N.P. Coto Doňana

Přidáno: 29.07.2013 | Přečteno 3207 x

Zdravím všechny cestovatele, znovu se hlásím ze svých cest po jihu Evropy. V této části mých zápisků vám prozradím, čím vším je jedinečný Gibraltar, podíváme se spolu do krásného národního parku Coto Doňana a prozradím vám, proč patří Marbella k nejprominentnějším střediskům.

více

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 1. část - Andalusie- Granada, Motril, jih Sierra Nevady -Alpujarras, Trevélez

Přidáno: 22.07.2013 | Přečteno 4017 x

Bonžúúúúúúúúúúr, drazí přátelé, rozhodl jsem se, že ze severských zemí  se přesunu na jih a budu poznávat Španělsko a Portugalsko. Nevybral jsem si notoricky známá velká města, ale místa, která by vás také mohla inspirovat k návštěvě těchto zemí. Těším se na vaše reakce a přeji vám příjemné chvíle strávené u čtení mých blogů.

více

FINSKO 4. část - Národní park Oulanka, Laponsko, Rovaniemi

Přidáno: 15.07.2013 | Přečteno 3378 x

Milí cestovatelé!
V poslední části mých zápisků jsem psal o tom, jak mě během turistiky v oblasti Karhunkierrose zastihla bouřka a o tom, zda se mi před děštěm podařilo schovat se dozvíte v tomto blogu. Kromě toho jsem si zašel vyřídit dárky přímo k Santovi a svým nádherným pohledem si mě získalo několik psů husky.

více

FINSKO 3. část – Kuopio, cesta do Juumy, Národní park Oulanka

Přidáno: 08.07.2013 | Přečteno 5441 x

Zdravím všechny cestovatele,

V této části mých cest po Finsku se dozvíte něco o první kouřové sauně, jejíž název vyslovit mi do dnes dělá problém :) – Jätkänkämppä, proč jsem se během návštěvy národního parku Oulanka místy cítil jako Robinson a mnoho jiných zajímavých věcí. Příjemné čtení!

více

FINSKO 2. část - turistika u Punkaharju, finská jezera, Savonlinna, cyklistika u Punkaharju

Přidáno: 01.07.2013 | Přečteno 3218 x

V této části blogu se mnou můžete absolvovat turistiku na hřeben Punkaharju, zavítáme i do provincie Savo, poznáme krásy hradu Olavinlinna, a také se projdeme nádherným arboretem, které je trochu jiné, než arboreta u nás. Tak se rychle dejte do čtení, těším se na vaše komentáře :)

více

FINSKO 1. část - Helsinky, vodní park SAVENA, Punkaharju, Kerimäki

Přidáno: 24.06.2013 | Přečteno 2611 x

Toulavé boty ne a ne sundat Ja tak jsem se rozhodl, že strávím červen ve Finsku. Škoda, že jsem se sem nevydal minulý měsíc, když se zde konalo MS v ledním hokeji... nu což, alespoň budu více poznávat okolí než hokejový stadion smiley.

více

LITVA, LOTYŠSKO, ESTONSKO 4. část - Altja, Tallin

Přidáno: 10.06.2013 | Přečteno 4808 x

Moje cestování po pobaltských zemích se postupně blíží ke konci. Rád bych vám ještě zprostředkoval moje poslední zážitky z estonského parku Lahemaa, z vesničky Altja a nakonec  z  Tallinu. Věřím, že si najdete místa, která byste v pobaltských zemích rádi viděli :).

více

LITVA, LOTYŠSKO, ESTONSKO 3. část - Palanga, Pape (Lotyšsko), přesun do Estonska

Přidáno: 03.06.2013 | Přečteno 5658 x

V této části cestopisu vám chci představit některá pěkná místa Lotyšska. Stav místních komunikací mi napovídá, že Lotyšsko bude asi chudší zemí než Litva. A jelikož mě zajímá, jak je na tom Estonsko, na závěr se přesunu do této zěmě. Tak co, začaly pobaltské země pomalu lákat i vás?

více

LITVA, LOTYŠSKO, ESTONSKO 2. část - Hora křížů (Litva), Riga, Césis (Lotyšsko)

Přidáno: 27.05.2013 | Přečteno 6255 x

Zdravím všechny dobrodruhy!
V této části zápisků se plynule přesunu z Litvy do Lotyšska, vyzkouším si adrenalin na řece Guaja, dozvím se mnoho zajímavostí o Lotyšsku a více vám už prozradím přímo v textu. Tak příjemné čtení.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.