Rozhodl jsem se objevovat nevšední kouty světa. Svoje zážitky si nechci nechat jen pro sebe, a proto píši tento blog. Procestoval jsem už kus světa. Rád se s vámi podělím o svoje zážitky, zkušenosti, ale i rady, čemu se v dané zemi vyhnout a na co si dát pozor. Sledujte moje kroky a určitě se dozvíte mnoho zajímavého.
V mém blogu bych se chtěla s ostatními podělit s mými cestovatelskými zážitky. Možná některým pomohou nebo poradí. Není jich sice mnoho, ale věřím, že jejich počet se bude jen zvyšovat.
Můj blog pro mě představuje možnost poznávat nepoznané, sdílet s ostatními své zážitky, sny a zkušenosti.
Na mém blogu jsem konečně začal sumarizovat své cestovatelské cesty a zážitky z různých koutů světa.
Prostřednictvím mého blogu se chci podělit s ostatními se svými zkušenostmi a zážitky z cest.
V mém blogu si přečtete o zemích, které jsem navštívila, a také o místech, které bych chtěla ještě vidět.
V mém blogu najdete různé zážitky, které jsem zažila já nebo moji známí na cestách, případně příběhy, o nichž nám vyprávějí klienti a možná i informace, které je dobré před cestováním vědět .... Stačí se podívat. Možná tam něco zajímavého najdete :-)
V mém blogu se věnuji tématům, které se týkají zejména letecké společnosti Ryanair. Také si můžete přečíst o zemích, které jsem navštívila a které se ještě chystám navštívit. Je jejich ještě dost:)
Můj blog zahrnuje především zkušenosti z oblasti letenek jako cestování. Jak se říká "dobrá rada nad zlato", tak ať se líbí.
Prostřednictvím mého blogu Vám umožním nahlédnout do tajů leteckých společností, letišť a prodeje letenek.
V blogu se ráda podělím o své zážitky a témata, které mě zajímají.
V mém blogu si přečtete o vzpomínkách na země, které jsem měla možnost navštívit. Možná moje zážitky a zkušenosti z cest někoho zaujmou a inspirují ho k cestě na dané místo nebo bude chtít poznat kulturu, přírodu, historii a lidi jiných zemí.
V mém blogu se budu věnovat zážitkům z cestování, které mi umožnilo poznat různé kultury, krásy přírody a navštívit (ne)typické akce.
Ve svém blogu se chci věnovat především zemím, které jsem navštívila, a také zajímavým místům, které bych chtěla vidět. Absolutním snem je dovolená na koni a až se mi ji podaří zrealizovat, určitě o tom napíšu.
V mém blogu se chci věnovat svým cestovatelským zážitkům a zároveň vám doporučit neobvyklá místa, která určitě stojí za to, abyste je navštívili.
Prostřednictvím mého blogu se s vámi ráda podělím o svoje cestovatelské zážitky. Pohled na ledničku plnou magnetek z míst, které jsem navštívila, vždy vykouzlí úsměv na mojí tváři a duše pookřeje při vzpomínkách...
V mém cestovatelském blogu se s vámi ráda podělím o zážitky z oblasti cestování. Svoji vášeň vám prostřednictvím blogu ráda představím blíže. Doufám, že tipy a triky vám pomohou při cestování, poučí, případně vykouzlí úsměv na vašich tvářích nebo na tvářích vašich blízkých.
Jako člen týmu CK Malko Polo bych i já velmi ráda přispívala v mém blogu svými postřehy ze světa cestovního ruchu a zpííjemnila tak vaše volné chvíle.
Další články

Nejčtenější

Nejnovější články na blogu

LITVA, LOTYŠSKO, ESTONSKO 1. část - Klaipéda, Kuršská Kosa – Nida, Juodkranté

Přidáno: 17.05.2013 | Přečteno 5906 x

Balení kufru mi už nedělalo po absolvovaných měsíčních cestách žádný problém. Přesně jsem věděl, co budu potřebovat a co ani jednou nevybalím. A tak jsem s plným kufrem a nabuzenou  cestovatelskou duší stál na letišti ve Vídni a čekal, kdy otevřou můj gate, abych  nasednul na palubu letadla, které mě za necelé dvě hodiny dopraví do Vilniusu v Litvě.

více

Indie 4. část - Bharatpur, Agra, Delhi

Přidáno: 13.05.2013 | Přečteno 2643 x

Bonžúúúr, moji přátelé!
Tak jak to bývá, všechno jednou skončí, já vám v následujících řádcích přináším moje poslední zážitky z cest po Indii. Doufám, že se během čtení nebute nudit, spíše se nechte inspirovat.

více

Indie 3. část - Váránasí, cesta do Bharatpuru

Přidáno: 06.05.2013 | Přečteno 3725 x

Bonžúúúr, drazí přátelé!
Během uplynulého týdne jsem zažil mnoho zajímavého. Nejvíc mě zasáhlo "duchovní" místo Váránasí a posvátná Ganga. Více se dozvíte v následujících řádcích.

více

Indie 2. část - Jaisalmer, Jodhpur, Alwar

Přidáno: 29.04.2013 | Přečteno 2684 x

Bonžúúr, drazí cestovatelé!
Znovu se vám po týdnu hlásím ze své dobrodružné cesty po Indii. Týden byl plný zajímavých zážitků, a tak vám dávám možnost, prožít je spolu se mnou alespoň prostřednictvím následujících řádků.

více

Indie 1. část - Jaipur, Jaisalmer

Přidáno: 22.04.2013 | Přečteno 2879 x

Bonžúúr, drazí přátelé!

Když jsem přemýšlel o svojí druhé cestě, v televizi dávali naučný film o krávávch a tak mě napadlo, že se zajedu podívat tam, kde jsou tato zvířata posvátná. A začal jsem s plánovaním cesty do Indie.

více

Irsko, Skotsko - Glasgow, Cairngorn Mountain, ostrov Skye, Edinburgh

Přidáno: 08.04.2013 | Přečteno 4164 x

Salut, mes amis!

Tak, a moje cesta skončila. Škoda, že tak brzy. Svoje poslední tři dny strávím zotavením v Edinburghu, a potom letadlem směr Indie. Ještě před tím vám, ale popíšu to nejlepší ze Skotska.

více

Irsko, Skotsko - Glengariff, Gleninchaquin Park, Cliffs of Moher, Giant Causeway

Přidáno: 01.04.2013 | Přečteno 3222 x

Bonžúúr všem cestovatelům,

Další týden uplynul a já jsem si sedl opět k počítači, abych vám sepsal svoje nejnovější zážitky. Procestoval jsem už skoro celé Irsko a pro vás vyberu jen to nejlepší.

více

Irsko, Skotsko - Dublin, Irské národní stáje, Kilkenny

Přidáno: 25.03.2013 | Přečteno 5131 x

Bonžúúr, drazí cestovatelé!

Znovu se vám po týdnu hlásím ze své dobrodružné cesty. Za uplynulý týden jsem se ponořil ještě hlouběji do tajemného věčně zeleného ostrova. Přečtěte si moje nejnovější postřehy.

více

Irsko, Skotsko - Stonehenge, Powerscourt Estate

Přidáno: 15.03.2013 | Přečteno 3102 x

Bonžúúr, drazí přátelé!

Někde jsem se dočetl, že rok 2013 je jako stvořený na cestování pro všechny Francouze, kteří mají něco společného s letenkami. Tak jsem si řekl: „Vždyť to mluví o mě!“ Rozhodl jsem se tedy, že tento rok konečně zasvětím tomu, co jsem dosud umožňoval jiným: cestovaní a objevování úchvatných koutů této planety. 

více

Bohatá nabídka služeb letiště Schwechat ve Vídni

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 3018 x

Letiště Schwechat ve Vídni patří nejen k největším mezinárodním letištím ve střední Evropě, ale je i největším konkurentem tomu našemu v Bratislavě.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.