Rozhodl jsem se objevovat nevšední kouty světa. Svoje zážitky si nechci nechat jen pro sebe, a proto píši tento blog. Procestoval jsem už kus světa. Rád se s vámi podělím o svoje zážitky, zkušenosti, ale i rady, čemu se v dané zemi vyhnout a na co si dát pozor. Sledujte moje kroky a určitě se dozvíte mnoho zajímavého.
V mém blogu bych se chtěla s ostatními podělit s mými cestovatelskými zážitky. Možná některým pomohou nebo poradí. Není jich sice mnoho, ale věřím, že jejich počet se bude jen zvyšovat.
Můj blog pro mě představuje možnost poznávat nepoznané, sdílet s ostatními své zážitky, sny a zkušenosti.
Na mém blogu jsem konečně začal sumarizovat své cestovatelské cesty a zážitky z různých koutů světa.
Prostřednictvím mého blogu se chci podělit s ostatními se svými zkušenostmi a zážitky z cest.
V mém blogu si přečtete o zemích, které jsem navštívila, a také o místech, které bych chtěla ještě vidět.
V mém blogu najdete různé zážitky, které jsem zažila já nebo moji známí na cestách, případně příběhy, o nichž nám vyprávějí klienti a možná i informace, které je dobré před cestováním vědět .... Stačí se podívat. Možná tam něco zajímavého najdete :-)
V mém blogu se věnuji tématům, které se týkají zejména letecké společnosti Ryanair. Také si můžete přečíst o zemích, které jsem navštívila a které se ještě chystám navštívit. Je jejich ještě dost:)
Můj blog zahrnuje především zkušenosti z oblasti letenek jako cestování. Jak se říká "dobrá rada nad zlato", tak ať se líbí.
Prostřednictvím mého blogu Vám umožním nahlédnout do tajů leteckých společností, letišť a prodeje letenek.
V blogu se ráda podělím o své zážitky a témata, které mě zajímají.
V mém blogu si přečtete o vzpomínkách na země, které jsem měla možnost navštívit. Možná moje zážitky a zkušenosti z cest někoho zaujmou a inspirují ho k cestě na dané místo nebo bude chtít poznat kulturu, přírodu, historii a lidi jiných zemí.
V mém blogu se budu věnovat zážitkům z cestování, které mi umožnilo poznat různé kultury, krásy přírody a navštívit (ne)typické akce.
Ve svém blogu se chci věnovat především zemím, které jsem navštívila, a také zajímavým místům, které bych chtěla vidět. Absolutním snem je dovolená na koni a až se mi ji podaří zrealizovat, určitě o tom napíšu.
V mém blogu se chci věnovat svým cestovatelským zážitkům a zároveň vám doporučit neobvyklá místa, která určitě stojí za to, abyste je navštívili.
Prostřednictvím mého blogu se s vámi ráda podělím o svoje cestovatelské zážitky. Pohled na ledničku plnou magnetek z míst, které jsem navštívila, vždy vykouzlí úsměv na mojí tváři a duše pookřeje při vzpomínkách...
V mém cestovatelském blogu se s vámi ráda podělím o zážitky z oblasti cestování. Svoji vášeň vám prostřednictvím blogu ráda představím blíže. Doufám, že tipy a triky vám pomohou při cestování, poučí, případně vykouzlí úsměv na vašich tvářích nebo na tvářích vašich blízkých.
Jako člen týmu CK Malko Polo bych i já velmi ráda přispívala v mém blogu svými postřehy ze světa cestovního ruchu a zpííjemnila tak vaše volné chvíle.
Další články

Nejčtenější

Nejnovější články na blogu

Last minute vs. first moment

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2649 x

Během letní sezóny většina z nás přemýšlí, kde tu svou zaslouženou dovolenou stráví. Mnoho lidí se rozhodlo ještě začátkem roku, když si zakoupili zájezdy s vysokými „first minute“ slevami, které byly ve výši i 30%, případně si zakoupili dovolenou se slevou, kde mohly děti cestovat zcela zdarma.

více

Dovolená Turecko

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2663 x

Tak jako každý rok i tento jsme plánovali dovolenou. Jelikož Chorvatsko jsme letos chtěli vynechat, tak jsme přemýšleli, kam vyrazíme, abychom si odpočinuli my dospělí i naše ratolest.

více

Poseidonův trojzubec – Chalkidiki

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 4187 x

Poloostrov Chalkidiki se rozprostírá jihovýchodně od Thessaloniki v severní části Řecka. Tři prsty, které ho tvoří, připomínají Poseidonův trojzubec, kterým podle legendy vládl neomezený vládce moří.

více

Vydejme se na Maltu

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2794 x

Ostrov Malta se řadí mezi nejkrásnější místa na světě. Já osobně jsem tuto zemi ještě nenavštívila, ale jazykový pobyt v této zemi by se mi určitě zamlouval, možná i několikrát do roka.

více

Sever Sardinie trochu jinak

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 8317 x

Sardinie – „Karibik Evropy“. Slyšeli jste už o takovém přirovnání jednoho malebného ostrova v Itálii? Já ano, a proto toto léto vedly moje prázdninové plány právě na tento mnou zatím nepoznaný ostrov.

více

Léto ještě nekončí

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2563 x

Léto, období kdy chce každý alespoň na pár dní „vypadnout“ z běžného koloběhu práce, domácnosti a zapomenout na povinnosti, je v plném proudu. Zdá se, že čas běží nějak rychle a dny by měly mít v létě o pár hodin více, abychom stihli vše, co si naplánujeme.

více

Americká letadla bez pilota nebo letadlo jako zbraň

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2468 x

Při náletu bezpilotního letounu nedávno vyhaslo dvanáct lidských životů. Tragédie se odehrála v severozápadní části Pákistánu. Informovala o tom zpravodajská agentura AP s následným odvoláním na pákistánskou tajnou službu.

více

Řecký ostrov Kos

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 3434 x

Tento ostrov je třetí největší z řeckého souostroví Dodekanissa. Jeho břehy jsou omývané Egejským mořem. Toto souostroví je jen necelé 4 kilometry vzdálené od tureckého pobřeží.

Ostrov je sopečného původu, proto je velmi bohatý na termální prameny. V minulosti na ostrově převládalo rolnictví a zemědělství. To však bylo postupně vytěsněno cestovním ruchem.

více

Na letní tábor soukromým letadlem

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2353 x

Nový trend způsobu využívání letecké dopravy nebo luxus, který si mohou dovolit pouze nejmajetnější obyvatelé amerického kontinentu, i tak by se dal nazvat rozmar v podobě přepravy soukromými letadly spojený s návštěvou vlastních dětí v letních táborech.

více

Základní informace před cestou do Itálie

Přidáno: 21.07.2011 | Přečteno 3404 x

Itálie - malá velká země, která každoročně přiláká tisíce turistů. Pokud plánujete svou letošní dovolenou strávit právě v Itálii, tak vám přináším několik základních údajů, které mohou být pro vás před vycestováním užitečné.

 

Itálie každoročně navštíví tisíce turistů. Pokud jste si zvolili pro letošní dovolenou právě tuto zemi, tak zde je několik rad, díky kterým vás nic nemile nepřekvapí.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.