[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Americká letadla bez pilota nebo letadlo jako zbraň

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2443 x

Při náletu bezpilotního letounu nedávno vyhaslo dvanáct lidských životů. Tragédie se odehrála v severozápadní části Pákistánu. Informovala o tom zpravodajská agentura AP s následným odvoláním na pákistánskou tajnou službu.

K útoku došlo nedaleko města Vana v regionu Jižní Vazíristán. Smrtelné rakety byly podle dostupných informací výstřeleny z bezpilotního letadla, identita obětí zatím není známa. Tento útok však nebyl prvním, které podnikly americké jednotky proti pákistánským vzbouřencům.

Paradoxem je i fakt, že tyto letecké útoky jsou organizovány za tichého souhlasu pákistánské vlády a tajných služeb.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.