[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

"Můžete prosím otevřít okno?" nebo jiné šílené žádosti cestujících v letadle

Přidáno: 01.06.2011 | Přečteno 3607 x

Jestli právě nevěřícně kroutíte hlavou nad tímto požadavkem některých cestujících v letadle, tak vězte, že není jediný.

Britská letecká společnost Virgin Airlines zveřejnila na základě internetové ankety souhrn nejpodivnějších požadavků cestujících, se kterými se setkal palubní personál na svých letech.

Asi nejčastější požadavek je: "Můžete prosím otevřít okno?". Neobvyklý není ani požadavek, kdy cestující žádají ztlumení motorů, protože jsou velmi hlučné.

Hodně cestujících má také mylnou představu o palubě letadla. Od letušky se chtěl například pasažér dozvědět, kde se nachází restaurace McDonald´s. Dalším absurdním požadavkem byla i žádost jedné matky, která chtěla, aby letuška zavedla její děti do hracího koutku.

Někdy se palubní personál doopravdy setkává s kuriózními požadavky. Jedna letuška vypověděla, že cestující od ní chtěl, aby mu zařídila masáž pro panenku Barbie. Jiný zákazník zase chtěl, aby mu letuška pomohla najít skleněné oko, které se mu ztratilo někde na podlaze.

Jak uvedla PR manažerka Virgin Atlantic Airlinec: "Naše posádka se vždy pokouší nabídnout svým zákazníkům maximum, ale některé požadavky se jednoduše splnit nedají."

I když výdobytky techniky směřují stále dál a dál, tak možná nebude např. požadavek o odvedení dětí do dětskéhou koutku ničím výjimečným. Kdo ví, s čím vším se v budoucnu na palubě letadel setkáme. :-)

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.