[ Monika]

Nejsem typ, který by rád seděl doma na zadku a jeho pohled by měl jen jeden cíl - směr "bedna". Vždy vymýšlím, kam vytáhnu mých chlapů na vzduch (ještě že jsou za každou srandu). Rada jdu jen tak ven na procházku, na kolo, zaplavat si nebo si ráda vyběhne s přáteli na pivko. Vždyť kam se dnes spěchat, i tak čas běží velmi rychle.

Další články

Nejčtenější

03.02.2011
Samostatně cestující děti
6258 přečtení
03.02.2011
Věrnostní programy leteckých společností
4440 přečtení
03.02.2011
Neodolatelné Tučepi
3230 přečtení
09.09.2011
Bohatá nabídka služeb letiště Schwechat ve Vídni
2999 přečtení
09.09.2011
Dovolená Turecko
2624 přečtení

Bohatá nabídka služeb letiště Schwechat ve Vídni

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2998 x

Letiště Schwechat ve Vídni patří nejen k největším mezinárodním letištím ve střední Evropě, ale je i největším konkurentem tomu našemu v Bratislavě.

Své prvenství potvrzuje i nabídkou svých doplňkových služeb pro cestující. Letiště Schwechat Nabízí následující služby:

-          salony a salonky

-          informační centrum

-          hotel, kancelářské prostory a konferenční místnosti

-          úsek „Ztráty a nálezy“

-          bezdrátové připojení na internet zdarma

-          banky a směnárny

-          modlitebnu

 

Salonky

Ani na letišti se nemusíte vzdát pohodlí, na které jste zvyklí z domova. V saloncích JET Lounge a AIR Lounge na letišti můžete strávit čas do odletu v uvolněné a příjemné atmosféře. Výhodami salonků je více než 200 pohodlných sedadel, stále místa s PC a pracovní místa s notebooky s internetem, bezdrátový a bezplatný internet, kabelová televize s extra velkou LCD obrazovkou, národní a mezinárodní časopisy, průběžné informace o nastupování do letadel, 1 sprcha, bufet se studenými a teplými jídly. Kromě zmíněných služeb jsou ze salonků panoramatické výhledy na letiště.

Informační centrum

Pro pasažéry, kteří potřebují pomoci nebo poradit jsou k dispozici v centru 4 informační pulty. Nacházejí se zde i interaktivní panely a obrazovky, kde si cestující mohou prohlédnout historii letiště, jeho výstavbu a proměny. Centrum nabízí i okružní vyhlídky po letišti ve speciálních vyhlídkových autobusech s průvodcem. Zájemci mají k dispozici i různé prospekty a reklamní brožury.

Hotel, kancelářské prostory a konferenční místnosti

Přímo naproti příletové hale je umístěn Hotel NH Vienna Airport. Jde o moderní, stylový a inovativní hotel s kapacitou 500 lůžek a třemi kategoriemi pokojů, které jsou zařízené s citem pro detail a zároveň nabízejí hostům nejmodernější technologii. Všechny pokoje mají trezor, telefon s přímou volbou, TV, internet. Klid a ticho hostům zaručují zvukově izolované okna. Hosté mohou ochutnat speciality v restauraci Mundo, v bufetové restauraci nebo v baru. Možnost relaxu využijí ve fitcentru a prostorném wellness centru.

V konferenčním centru, které je spojeno s hotelem, můžete organizovat akce v elegantních prostorách s kapacitou 600 osob. Prostory pro pořádání akcí jsou rozmístěny na ploše 2000 m a jsou rozdělené na 21 individuálně kombinovatelných konferenčních místností s denním světlem.

Ztráty a nálezy

Pokud se vám něco ztratilo, a to na území celého letiště, v letadle nebo ve vlaku CAT, obraťte se na úsek ztrát a nálezů.

Internetové připojení zdarma

Letiště Vídeň nabízí svým hostům ve všech částech a zónách letiště včetně gastronomických zařízení bezplatný bezdrátový přístup k internetu a tím i mobilitu cestujících. Elektrické zástrčky se nacházejí ve všech saloncích a čekacích zónách odletových bran.

Banky a směnárny

Četné banky a směnárny vám umožní vyřídit bankovní obchody a směnit peníze.

Modlitebna

Na letišti najdete i odstup od ruchu všedního dne, a to v kapli. Je to místo klidu a modliteb.

 

Letiště Vídeň tedy nabízí cestujícím vše, co potřebují.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.