[ Monika]

Nejsem typ, který by rád seděl doma na zadku a jeho pohled by měl jen jeden cíl - směr "bedna". Vždy vymýšlím, kam vytáhnu mých chlapů na vzduch (ještě že jsou za každou srandu). Rada jdu jen tak ven na procházku, na kolo, zaplavat si nebo si ráda vyběhne s přáteli na pivko. Vždyť kam se dnes spěchat, i tak čas běží velmi rychle.

Další články

Nejčtenější

03.02.2011
Samostatně cestující děti
6257 přečtení
03.02.2011
Věrnostní programy leteckých společností
4439 přečtení
03.02.2011
Neodolatelné Tučepi
3228 přečtení
09.09.2011
Bohatá nabídka služeb letiště Schwechat ve Vídni
2997 přečtení
09.09.2011
Dovolená Turecko
2622 přečtení

Neodolatelné Tučepi

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 3227 x

Každý rok při plánování dovolené přemýšlím o destinaci, kterou bych chtěla s mojí rodinu navštívit, ale vždy skončíme v Chorvatsku - ve městě Tučepi. Poprvé jsem Tučepi navštívila s přítelem v roce 2007. Nevěděli jsme do čeho jdeme, ale těšili jsme se, konec konců jako na každou naši společnou dovolenou.

Od prvního dne, co jsme do Tučepi přijeli, jsem věděla, že tady nejsem naposledy. V roce 2009 jsme tu byli už se synem, který když spatřil tolik kamenů na pláži, tak byl asi nejšťastnější chlapec na světě. Letos jsme přijeli znovu a to jsme ho pro změnu nemohli dostat z vody.

Město je úžasné v každém směru. Všechno tam je blízko, takže pokud tam jedete autem jako my, nemusíte jej vytáhnout jak je týden dlouhý. Přemýšleli jsme, jestli nepojedeme letecky do Splitu a poté transferem, což je cca 70km. Cesta letadlem trvá sice podstatně kratší dobu než autem, ale věci a potraviny si nemůžete vzít až v takovém množství jako při cestě autem.

Apartmán jsme měli cca 40 metrů od moře, které je neuvěřitelně čisté, průzračné a vhodné pro malé děti, začínající plavce i vytrvalé potápěče. Pláž je oblázková s možností pronájmu lehátka (za poplatek). Skoro po celé pláži jsou borovice, které vytvářejí stín a chrání tak před pálivým sluncem. Vedle pláže se nachází dlouhá promenáda, která je jako stvořená k procházkám podél moře a při zapadajícím slunci. Samozřejmě nechybí obchody, kavárny, restaurace, bary, historické centrum města či přístav.

Pokud máte děti jako my, určitě neváhejte a navštivte Tučepi. Je to místo přímo určené pro rodiny s dětmi. Snad každý druhý pár tam tlačil kočárek nebo držel za ruku svou ratolest. U hotelu Alga se nachází dětské hřiště, kde si děti pohrají a rodiče posedí u kávičky. Také tady nechybí vodní adrenalinové sporty, trampolíny a klub vodních pólistů.

Dobro došli u Tučepi!

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.