[ Gabika]

Jsem typická Váha, někdy potřebuji být středem pozornosti, jindy vyhledávám samotu. Miluji jedinečnost, i proto jsem studovala literaturu a filozofii. Zbožňuji meziválečnou literaturu, expresionismus a neumím se nasytit Smrekova vitalismu. Více cestuji prstem po mapě, než ve skutečnosti, o to víc se zajímám o zážitky ostatních. Nemám vysněné místo - pro mě je úžasné každé, kde cítím vnitřní klid a harmonii. Neodmyslitelně ke mně patří kniha, káva, kvalitní červené víno a samozřejmě moji nejbližší.

Další články

Nejčtenější

03.02.2011
Proč jsou nízkonákladové lety nízkonákladové?
16933 přečtení
26.11.2014
Benátčanům překážejí kolečka na kufrech
10539 přečtení
03.02.2011
Chorvatská "MHD" nebo smích skrz slzy
5035 přečtení
03.02.2011
Malebné Živogošče
4623 přečtení
01.06.2011
Sexy letušky na obálce Playboye
4206 přečtení

Sexy letušky na obálce Playboye

Přidáno: 01.06.2011 | Přečteno 4205 x

Na to, že letušky se svlékají do plavek, jsme už zvyklí, hlavně u společnosti Ryanair. Následovaly je i kolegyně z Mexicana Airlines, které však nezůstaly jen u kalendáře, jejich sexy těla zdobila i titulní stránku Playboye.

Kdyby jsme si tedy položili otázku, jak si přivydělávají letušky, tak odpověď by zněla pózováním wink. Na prezentaci dubnového čísla mexického Playboye je možné obdivovat krásná těla letušek, které pózují v sexy strohém oděvu a podvazcích, a k tomu mají na hlavách baretky typické pro letušky.

A co tyto dámy vedlo k takovému kroku? Především měly hluboko do peněženky. Společnosti Mexicana Airlines se totiž nedařilo a v srpnu minulého roku vyhlásila bankrot, zrušila některé linky, a tak letušky přišly ze dne na den o práci.

První akcí bylo nafocení kalendáře. Celý nápad se zrodil v hlavě letušky Coral Perez, která pro Mexicanu pracovala 10 let. A že dobrý nápad je polovinou úspěchu, se potvrdilo i v tomto případě. Děvčata dala do hry poslední úspory, dohromady přibližně 6 000 Eur, čímž pokryly výrobní náklady kalendáře. Avšak jejich krása zaujala až tak, že už před oficiálním spuštěním prodeje tohoto netradičního kalendáře bylo rezervováno 1 000 výtisků, přičemž jeden kalendář měl hodnotu 9 Eur. Letušky tam pózují u kokpitů letadel jen v bikinách či kraťoučkých uniformách. Pro velký zájem se vytisklo dalších 3 000 výtisků. Tento počin měl přilákat investory a zlepšit finanční situaci letecké společnosti, která by mohla opět začít létat a teda vzít zpět i samotné letušky.

Avšak tímto krokem jejich "aktivní práce neskončila". Zažátkem dubna spatřil světlo světa pánský magazím Playboy a jeho hlavní upoutávkou byly právě mexické letušky. I když na fotkách nejsou úplně nahé, tak i přesto jde o dost pikantní záběry.

Obě akce - ta s kalendářem i smlouva s Playboyem však nepřinesly požadovaný efekt. Podle posledních zpráv má společnost Mexicana stále nejistou budoucnost. Každopádně se letušky aspoň zviditelnily, a když nenastoupí zpět na bývalé místo, tak se možná uplatní i na jiné pozici. No řekněte, milí páni, nechtěli byste zaměstnávat takové krásky?

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nebere právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.