[ Mirka]

Narodila jsem se ve znamení Vah a toto znamení mě úplně vystihuje - smysl pro pořádek, rodinu a spravedlnost, touha po harmonii a samozřejmě nerozhodnost a váhavost. Volný čas velmi ráda trávím s mojí úžasnou rodinou na horách, moře nás neláká, ale občas je to docela fajn relax. Chtěla bych procestovat celý svět, ale zatím se mi to až tak nedaří, ale věřím, že jednou to přijde ... Ráda se podívám na nějaký dobrý film - spíše thriller nebo drama, a také ráda poslouchám slovenskou hudbu. Přestože potřebuji nasávat ticho, nikdy neodmítnu příležitost setkat se a pobavit se s přáteli.

Další články

Nejčtenější

25.07.2014
Sardinie – Karibik Středomoří - letenky už od 836 Kč
13942 přečtení
28.07.2014
First moment nebo Last minute?
10473 přečtení
31.07.2014
Okružní plavby - 1.část
10197 přečtení
27.01.2014
Advent a průvod čertů
4324 přečtení
03.02.2011
Byli jste už na ostrově Brač?
3885 přečtení

Cestování na podzim a v zimě

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 2124 x

Letní sezóna dovolených pominula. Stromy se zabarvily do podzimních tónů, rána jsou chladná a ve výlohách se začíná objevovat vánoční výzdoba. Nejednou se každému z nás vynoří v mysli vzpomínka na letní dovolenou, oblohu zalitou sluncem, nádherné hory, zelené pastviny, písečnou pláž, teplé azurově modré moře...

Přichází doba, kdy mnoho lidí přemýšlí o tom, jak a kde bude odpočívat přes zimu. Pokud vás v zimě neláká moře nebo příchuť exotiky, tak určitě patříte do skupiny lidí, kteří se těší i z toho nejchladnějšího ročního období a čekají na štědrou sněhovou nadílku.

Pokud byste se přece jen chtěli vyhřívat na sluníčku, stačí sáhnout po nějakém katalogu a můžete si vybrat ze široké nabídky. Buď si vyberete klasiku - Egypt nebo pak Kanárské či Kapverdské ostrovy (je zde teplejší moře než na Kanárských ostrovech).

Případně můžete překvapit svou partnerku či partnera a jako vánoční dárek jim věnovat romantickou dovolenou např. v Dominikánské republice - krásné pláže, teplé moře a nádherná příroda.

Nebo navštivte Maledivy, kde najdete pláže s bílým pískem, množství palem a nádherné moře s pestrobarevnými rybičkami.

Dobrým tipem je i Kuba.  Nejkrásnější pláže jsou asi ve Varaderu. V žádném případě si při návštěvě Kuby nenechte ujít návštěvu některého z místních barů, kde se pobavíte v rytmu salsy, při sklence slavného kubánského rumu či nezapomenutelného doutníku.

Za pozornost také stojí safari v Keni nebo Tanzanii.

Pokud jste muž, tak určitě svou polovičku neurazíte tím, že ji pozvete na nákupy do Dubaje. Zatímco vy si vyřídíte nějaké to obchodní setkání, vaše "polovička" si zkrátí čas nakupováním a pak sluněním na plážích s jemným bílým pískem.

Jestliže patříte k druhé skupině lidí a rádi trávíte čas s kamarády na lyžích, stačí si prolistovat nabídku lyžařských dovolených a to vám zaručuji, že je z čeho vybírat.

Nejvíce lyžařských nabídek naleznete určitě v Itálii, která se za poslední roky stala rájem pro lyžaře, ale vybrat si můžete i z nabídky ve Francii, Rakousku, Švýcarsku.

Takže je to na vás, jak a kde zimu strávíte ....

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nebere právní zodpovědnost za správnost a úplnostinformací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.