[ Monika]

Nejsem typ, který by rád seděl doma na zadku a jeho pohled by měl jen jeden cíl - směr "bedna". Vždy vymýšlím, kam vytáhnu mých chlapů na vzduch (ještě že jsou za každou srandu). Rada jdu jen tak ven na procházku, na kolo, zaplavat si nebo si ráda vyběhne s přáteli na pivko. Vždyť kam se dnes spěchat, i tak čas běží velmi rychle.

Další články

Nejčtenější

03.02.2011
Samostatně cestující děti
6269 přečtení
03.02.2011
Věrnostní programy leteckých společností
4451 přečtení
03.02.2011
Neodolatelné Tučepi
3243 přečtení
09.09.2011
Bohatá nabídka služeb letiště Schwechat ve Vídni
3007 přečtení
09.09.2011
Dovolená Turecko
2642 přečtení

Dovolená Turecko

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 2641 x

Tak jako každý rok i tento jsme plánovali dovolenou. Jelikož Chorvatsko jsme letos chtěli vynechat, tak jsme přemýšleli, kam vyrazíme, abychom si odpočinuli my dospělí i naše ratolest.

Po dlouhém listování katalogu jsme vybrali Turecko. Země mě okouzlila v plném rozsahu už jen pohledem na obrázky v katalogu, a tak jsem neváhala a vybrala hotel se službami a s vybavením, které vyhovovalo našim požadavkům. Rozhodnutí padlo na hotel Club Belinda Beach **** v oblasti Kumköy, blízko města Side.

Hotel má vše, co potřebujete na rodinnou dovolenou, ať už s malými i většími dětmi. Hotel je rozdělen na bloky a každý blok na tři patra. Situován je ve velmi příjemném prostředí mezi krásnými stromy obklopen zelení. Ze všech pokojů je blízko k bazénům, restauracím a recepci.

Bazén se třemi tobogány je také součástí areálu. Dále jsou zde dva bazény pro nejmenší děti, přičemž jeden je vybaven skluzavkami. Ve středu areálu jsou dva velké bazény, ve kterých se dennodenně hrálo vodní pólo, a organizovaly se zde různé soutěže. Lehátka a slunečníky jsou pro hotelové hosty se stravováním all inclusive zdarma u bazénů i na pláži.

Písečná pláž našeho hotel byla vzdálena cca 200 m. Byla pěkná, čistá, vstup do moře byl úžasný a pro děti velmi vhodný. Mohli jste jít daleko a stále jste měli po pás vody. Na pláži byl bar, kde jste se mohli osvěžit a také se naobědvat. Vodní sporty byly kousek od hotelové pláže. Strava byla výborná a bohatá.

Ubytování bylo také dobré. Klimatizace fungovala a mohli jste si ji zapnout, i když jste právě v pokoji nebylí. Trezor byl za poplatek 15 € / týden. Vybavení pokojů bylo novější a čisté. Každý den bylo uklizeno. Ručníky byly vyměněné, a pokud jste paní uklízečce dali 2 €, tak vám celý týden skládala na postel labutě a různé ornamenty z ručníků.

Celkově jsme byli se vším spokojeni a Turecko se ukázalo jako správná volba letní dovolené.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.