[ Mirka]

Rychlá jízda na autě či motorce, cestování, sport, volné chvíle strávené s přáteli a rodinou a dobrý spánek, to je to, co mám nejraději. Miluji teplo a dlouhé letní večery a hlavně opékání v přírodě. Rada si zajdu na kole na túru, zaplavat nebo vytáhnu kolečkové brusle. V zimě ráda navštěvuji fitness, případně aerobic. Sport a pohyb ke mně totiž neodmyslitelně patří. Rada si také podívám dobrý film nebo přečtu knihu. Sním o tom, že jednou, až budu velká a bohatá procestuje celý svět. Tak mi držte palce:)

Další články

Nejčtenější

03.02.2011
Jak si správně koupit letenky Ryanair přes internet
10001 přečtení
03.02.2011
Jak přežít pád letadla?
5972 přečtení
03.02.2011
Egypt a jeho "faraonova pomsta"
4595 přečtení
09.09.2011
Poseidonův trojzubec – Chalkidiki
4164 přečtení
03.02.2011
Ostrov bohyně lásky a krásy- Kypr
3493 přečtení

Krásy Slunečního pobřeží

Přidáno: 06.06.2011 | Přečteno 2547 x

Slunečné pobřeží je největší bulharský rekreační komplex a jedno z nejoblíbenějších přímořských letovisek, které leží cca 35 km severně od Burgasu nedaleko malebného Nasebaru.

Nacházejí se tu nádherné pozvolné pláže s jemným pískem a přírodními dunami, které se táhnou podél osmikilometrového pobřeží. Sluneční pobřeží je jedním z mála míst v černomořské oblasti, kde se přirizené tvoří pěkně tvarované píečné duny, mezi kterými roste množství vzácných rostlin. V květnu až říjnu zde můžete počítat se slunečným a teplým počasím, které osvěžuje vítr z nedalekých hor. Mořský vánek pomáhá zmírnit spalující dny a v noci příjemné ochladí.

Moderní a luxusní hotely, které zde rostou jako hoby po vodě, jsou rozestavěné podél malebného zálivu, který má tvar půlměsíce. Svým tvarom vkusně doplňují okolní krajinu památky starých věků.

Doprava v rámci celého pobřeží je zabezpečena minivláčky, autobusy a koňskými spřeženími. Pro milovníky vodních aktivit jsou podél pobřeží postavená centra se širokou škálou služeb. Máte možnost si zajezdit na banánu, vodních lyžích, kole či skútru. Pro odvážné je připravený i paragliding a rogalo.

Na každém kroku najdete různé formy zábavy i oddychu. Bary, noční kluby či kasina ožívají a fungují až do svítání.

Sluneční pobřeží je ideálním místem pro strávení příjemné rodinné dovolené s množstvím lákadel pro děti, ale současně si přijdou na své i mladí lidé, pro které je tu hodně možností zábavy přes den i noc. A stejně tak se tady zalíbí i seniorům, kteří tady najdou i vytoužený klid.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.