[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

"Láska v oblacích"

Přidáno: 31.05.2011 | Přečteno 2144 x

Láska doopravdy někdy nezná hranic. Své by o tom mohl říct jistý Rodrigo, kvůli kterému byl pozastaven let.

Když se totiž jeho milovaná Grace Guajardová dozvěděla, že se chystá odletět do Madridu, aby se tam zaměstnal jako číšník na výletní lodi, tak neváhala a zavolala na letiště se žádostí, aby mu oznámili, že jeho otec je vážně nemocný a aby vystoupil z letadla. Když s tímhle pokusem mladá Chilanka neuspěla, neváhala a znovu zavolala na letiště, že na palubě letadla je bomba.

Pilot letadla dostal okamžitý pokyn, aby stroj zastavil. Ženu následně obvinili ze šíření poplašné zprávy, avšak policie se nerozhodla díky tomuto zvyšovat bezpečnostní protiteroristická opatření na letišti. V té době se na palubě letadla nacházelo víc než 300 pasažérů a stroj směřoval ze Santiaga do Madridu. Grace sama uvedla: "Nebylo to to nejlepší, co jsem mohla udělat, ale aspoň zůstal tady" a mladý Rodrigo tvrdí: "Nemůžu se na ni zlobit, musím ji podporovat, jediné co potřebuje je láska."

Tomu se říká "láska jako trám". :-) 

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.