[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Padali na vás ze zavazadlového prostoru červi? Asi jste letěli s US Airways.

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 1731 x

Jste v letadle a právě se usazujete na vaše sedadlo a jak si tak sedíte, tak najednou na vás začnou padat červi. Ne, nebojte se, nezačal jsem psát scénář pro hororový film.

Tenhle scénář napsal sám život, resp. mu pomohla americká společnost US Airways, jejíž pasažéři se stali jeho nechtěnými protagonisty.

Podivná situace se v letadle odehrála velice rychle. Jedna z cestujících nejprve zpozorovala mnoho much a následně viděla, jak se při posuvu po rozjezdové dráze některá z cestujících odmítla posadit na své místo. A v tom momentě to přišlo. Někdo vykřikl "červ" a všechny zachvátila panika. Tato cestující náhle ucítila, jak se jí něco zezadu dotklo hlavy. Byli to opravdu červi.

Naštěstí nešlo o žádné drama. Jeden z cestujících si vzal s sebou na palubu do zavazadlového prostoru masovou konzervu, která již pořádně zapáchala.

Díky neočekávané panice na palubě velitel usoudil, že se vrátí na místo nájezdu. Posádka se následně zbavila konzervy a letadlo odletělo bez dalších svých "nechtěných" pasažérů, červů.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.