[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Zdá se vám divné, že některé letecké společnosti udělali ze svých letadel reklamní "šlapky"?

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 1716 x

Už se vám stalo, že jste na trupu letadla, do kterého jste nastupovali, viděli reklamu vašeho oblíbeného fast foodu? Ne, nebojte se. Váš oblíbený fast food nezačal létat, pouze letecká společnost pronajala plochy svých letadel na reklamu. Nedivte se, i oni si musí na sebe vydělat.

Zdá se vám to divné? Musíte si zvykat. Hlavně během krize se snaží letecké společnosti vydělat, kde se dá, a toto je dost lukrativní "kšeft".

Tento krok je ve světě poměrně běžný, ale poprvé ho u nás použila ČSA. V barvách partnerské banky ČSA již létá první letadlo.

Už v minulosti se snažil stát prodat svůj podíl v těchto aerolinkách, ale neúspěšně. Hospodaření aerolinek skončilo za rok 2010 ve ztrátě 2,5 miliardy korun. Než se ale dostane přepravce z nejhoršího, musí vydělávat, jak jen to je možné. Doufejme, že se leteckým přepravcům začne dařit a nebudou nuceni dělat ze svých letadel létající reklamy.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.