Rozhodl jsem se objevovat nevšední kouty světa. Svoje zážitky si nechci nechat jen pro sebe, a proto píši tento blog. Procestoval jsem už kus světa. Rád se s vámi podělím o svoje zážitky, zkušenosti, ale i rady, čemu se v dané zemi vyhnout a na co si dát pozor. Sledujte moje kroky a určitě se dozvíte mnoho zajímavého.
V mém blogu bych se chtěla s ostatními podělit s mými cestovatelskými zážitky. Možná některým pomohou nebo poradí. Není jich sice mnoho, ale věřím, že jejich počet se bude jen zvyšovat.
Můj blog pro mě představuje možnost poznávat nepoznané, sdílet s ostatními své zážitky, sny a zkušenosti.
Na mém blogu jsem konečně začal sumarizovat své cestovatelské cesty a zážitky z různých koutů světa.
Prostřednictvím mého blogu se chci podělit s ostatními se svými zkušenostmi a zážitky z cest.
V mém blogu si přečtete o zemích, které jsem navštívila, a také o místech, které bych chtěla ještě vidět.
V mém blogu najdete různé zážitky, které jsem zažila já nebo moji známí na cestách, případně příběhy, o nichž nám vyprávějí klienti a možná i informace, které je dobré před cestováním vědět .... Stačí se podívat. Možná tam něco zajímavého najdete :-)
V mém blogu se věnuji tématům, které se týkají zejména letecké společnosti Ryanair. Také si můžete přečíst o zemích, které jsem navštívila a které se ještě chystám navštívit. Je jejich ještě dost:)
Můj blog zahrnuje především zkušenosti z oblasti letenek jako cestování. Jak se říká "dobrá rada nad zlato", tak ať se líbí.
Prostřednictvím mého blogu Vám umožním nahlédnout do tajů leteckých společností, letišť a prodeje letenek.
V blogu se ráda podělím o své zážitky a témata, které mě zajímají.
V mém blogu si přečtete o vzpomínkách na země, které jsem měla možnost navštívit. Možná moje zážitky a zkušenosti z cest někoho zaujmou a inspirují ho k cestě na dané místo nebo bude chtít poznat kulturu, přírodu, historii a lidi jiných zemí.
V mém blogu se budu věnovat zážitkům z cestování, které mi umožnilo poznat různé kultury, krásy přírody a navštívit (ne)typické akce.
Ve svém blogu se chci věnovat především zemím, které jsem navštívila, a také zajímavým místům, které bych chtěla vidět. Absolutním snem je dovolená na koni a až se mi ji podaří zrealizovat, určitě o tom napíšu.
V mém blogu se chci věnovat svým cestovatelským zážitkům a zároveň vám doporučit neobvyklá místa, která určitě stojí za to, abyste je navštívili.
Prostřednictvím mého blogu se s vámi ráda podělím o svoje cestovatelské zážitky. Pohled na ledničku plnou magnetek z míst, které jsem navštívila, vždy vykouzlí úsměv na mojí tváři a duše pookřeje při vzpomínkách...
V mém cestovatelském blogu se s vámi ráda podělím o zážitky z oblasti cestování. Svoji vášeň vám prostřednictvím blogu ráda představím blíže. Doufám, že tipy a triky vám pomohou při cestování, poučí, případně vykouzlí úsměv na vašich tvářích nebo na tvářích vašich blízkých.
Jako člen týmu CK Malko Polo bych i já velmi ráda přispívala v mém blogu svými postřehy ze světa cestovního ruchu a zpííjemnila tak vaše volné chvíle.
Další články

Nejčtenější

Nejnovější články na blogu

Náročné Vánoce? Uleťte na Kubu

Přidáno: 08.12.2014 | Přečteno 21127 x

Poznejte Kubu: je lepší zájezd nebo dovolená na vlastní pěst? Zvažovala jsem obě možnosti, která zvítězila a proč, se dočtete v tomto blogu.

více

Eurotrip část 1. - Itálie, Francie

Přidáno: 01.12.2014 | Přečteno 12135 x

Vždy jsem toužila po dovolené typu - eurotrip autem. Projet 6 států během jedné dovolené, to znělo super. A představa všech těch nových magnetek na mojí ledničce mě předem velmi těšila. smiley

více

Benátčanům překážejí kolečka na kufrech

Přidáno: 26.11.2014 | Přečteno 10575 x

Při balení na dovolenou či služební cestu myslíme hlavně na to, abychom se vešli do stanovených váhových a rozměrových limitů zavazadel. Aby to nebylo tak jednoduché, Benátčané přicházejí ještě s jedním omezením. Chtějí ve městě povolit jen kufry, jejichž kolečka mají pneumatiky.

více

Létejte s hudebním nástrojem do celého světa jako Diabli

Přidáno: 12.09.2014 | Přečteno 9955 x

Před pár měsíci jsme psali o přepravě hudebních nástrojů na palubě nebo v podpalubí nízkonákladových leteckých přepravců, kterých cestující využívají na lety v rámci Evropy. V tomto článku se budeme věnovat přepravě hudebních nástrojů klasickými leteckými společnostmi do celého světa.

více

Jak levně cestovat po drahých destinacích - Portugalsko

Přidáno: 12.08.2014 | Přečteno 24909 x

Skoro každého člověka láká procestovat svět a vidět z něho, co nejvíc. Cestovat se dá i skoro zadarmo, když pojedete stopem nebo využijete tzv. couchsurfing. Stále slyším jak moji známí byli tam a tam skoro zadarmo, jak jeli stopem, přespali u cizích lidí na gauči, venku či ve stanu a viděli místa, o kterých se mi ani nezdálo.

více

Okružní plavby - 1.část

Přidáno: 31.07.2014 | Přečteno 10197 x

V posledních letech se do popředí zájmu dostává velmi zajímavý a ve světě velmi oblíbený druh dovolených – okružní plavby.

více

First moment nebo Last minute?

Přidáno: 28.07.2014 | Přečteno 10472 x

Sezóna dovolených se pomalu překlápí do druhé poloviny a mnoho lidí ještě jen čeká na svoji vytouženou a zaslouženou dovolenou.

více

Sardinie – Karibik Středomoří - letenky už od 836 Kč

Přidáno: 25.07.2014 | Přečteno 13941 x

Sardinie se velmi často označuje jako Karibik Středomoří. Má nádherné průzračné moře se 100 odstíny modré a zelené barvy a různorodé pláže – bílý, růžový písek, štěrk s pískem.

více

Azorské ostrovy - nedotknuté místo uprostřed Atlantiku

Přidáno: 24.07.2014 | Přečteno 12517 x

Přemýšlíte nad dovolenou a ještě stále nejste rozhodnuti, kam byste chtěli vyrazit? Pokud patříte mezi vyznavače netradiční dovolené a  ležení na pláži je pro vás mrhaním času, tak tohle místo bude pro vás ráj.

více

Na návštěvě u posledního diktátora Evropy aneb Cesta v čase za milión

Přidáno: 06.11.2014 | Přečteno 10791 x

V rámci výměnného studijního pobytu Erasmus ve Vilniusu se nám s přáteli naskytla skvělá příležitost navštívit město údajně posledního evropského diktátora – Minsk. Doba pobytu vyšla právě na 65. výročí skončení 2. světové války - všechno nasvědčovalo tomu, že se schyluje k velkému dobrodružství.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.