[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Konec nudy na letištích

Přidáno: 31.05.2011 | Přečteno 2390 x

Podle základních letištních pravidel by se měl cestující na letiště dostavit dvě hodiny před plánovaným odletem. Někteří tento čas využívají efektivně a pracovně, jiní jen hledí a očima posouvají ručičku na hodinkách.

Milovníci rostlin a zvířat si mohou na singapourském letišti Changi International vychutnat nádhernou tropickou zahradu s poletujícími motýly. Další atrakcí je i tobogán, který se táhne přes čtyři poschodí a zároveň se jedná o jediný existující tobogán na letišti.

Na mnichovském letišti zase najdeme jediný letištní pivovar na světě s názvem "Airbrau", tedy vzdušný pivovar.

Na letišti Schiphol v Amsterdamu si zase přijdou na své milovnící umění, protože se tady bezplatně dostanou k pobočce světoznámého muzea Rijksmuseum. Taktéž si můžete v přízemí letiště prohlédnout stálou výstavu děl Jana Steena a Jacoba von Rusdaela, ale i dočasné exponáty různých světových umělců.

Na letištním terminálu v Dubaji si za koupi losu v hodnotě 3 eura můžete s trochou štěstí odnést domů luxusní auto, motorku či 1 mil. dolarů v kostce.

Pařížské letiště Charlese de Gaulle nabízí 73 sestav Playstation 3 s dvaceti nejpopulárnějšími hrami. Tato nabídka je úpně zadarmo.

Devítijamkové golfové hřiště vám zase nabízí letiště ve Frankfurtu-Hahn. Hřiště se táhne podél přistávací plochy letadel společnosti Ryanair.

Na letišti v kanadském Vancouveru můžete vidět obrovské akvárium s 850 mořskými rostlinami a rybičkami.

Takže výběr je doopravdy pestrý a čekání na odlet už nebude tak nudný.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.