[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Shopping na letištích

Přidáno: 21.07.2011 | Přečteno 2129 x

Jsou luxusní a mnohé zároveň levné... Řeč je o různých módních buticích a obchodních domech přímo na letištích.

 

Na nizozemském letišti Schiphol najdete kromě desítek obchodů s oblečením a suvenýry i wellness, muzeum letadel, atrakce pro děti či dokonce agenturu, která vám naplánuje a vystrojí svatbu.

Celé letiště je pokryto wifi, takže lidi zívající nudou tam určitě nenajdete. A díky nákupům v obchodech v duty free  nezbankrotujete, ale naopak rozumně nakoupíte.

 

Své přednosti má také letiště v Dubaji, na kterém se mohou turisté podívat do třiceti hypermarketů a vychutnat si tak téměř 20 tisíc metrů čtverečních plochy pro nekončící „shoppingtour“.

 

Ceny jsou zde o 15-20% nižší než ve městě, a tak si lidé z letiště často odnášejí různé šperky či parfémy světových značek. Dokonce i milovníci aut si mohou přímo na letišti pořídit nového sportovního oře.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nemá právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.