[ Mirka]

Narodila jsem se ve znamení Vah a toto znamení mě úplně vystihuje - smysl pro pořádek, rodinu a spravedlnost, touha po harmonii a samozřejmě nerozhodnost a váhavost. Volný čas velmi ráda trávím s mojí úžasnou rodinou na horách, moře nás neláká, ale občas je to docela fajn relax. Chtěla bych procestovat celý svět, ale zatím se mi to až tak nedaří, ale věřím, že jednou to přijde ... Ráda se podívám na nějaký dobrý film - spíše thriller nebo drama, a také ráda poslouchám slovenskou hudbu. Přestože potřebuji nasávat ticho, nikdy neodmítnu příležitost setkat se a pobavit se s přáteli.

Další články

Nejčtenější

25.07.2014
Sardinie – Karibik Středomoří - letenky už od 836 Kč
13955 přečtení
28.07.2014
First moment nebo Last minute?
10482 přečtení
31.07.2014
Okružní plavby - 1.část
10207 přečtení
27.01.2014
Advent a průvod čertů
4325 přečtení
03.02.2011
Byli jste už na ostrově Brač?
3887 přečtení

Lázně Turčianské Teplice

Přidáno: 31.05.2011 | Přečteno 2098 x

Na to, abyste si odpočinuli nebo strávili příjemné chvíle s rodinou nebo kamarády, nemusíte jezdit přes půl světa. I na Slovensku je hodně míst, kde můžete prožít týden dovolené.

Jednou z možností je i pobyt v některých léčebných lázních, kde kromě času stráveného se svými blízkými, uděláte i něco pro své tělo i zdraví. Co tak vyzkoušet slovenské léčebné lázně v Turčianských Teplicích?

První zmínky o teplé vodě a pramenech pocházejí z konce 13. století. Teplota vody, která vyvěrá ze sedmi pramenů dosahuje až 47°C. Voda z těchto pramenů má vysoký obsah vápníku, hořčíku a fluóru, a proto se používá při léčbě trávícího ústrojí, močových cest a také osteoporózy. Dále léčí choroby pohybového aparátu, ženské a nervové onemocnění.

Na ubytování je k dispozici několik lázeňských domů, od starších jednodušeji zařízených až po novostavby. Léčebné procedury jsou poskytovány v Léčebném domě Velká Fatra 3*.

V nabídce jsou různé typy pobytů. Záleží jen na tom, jestli vás do lázní pošle ošetřující lékař po předcházejících problémech, nebo se do lázní vydáte individuálně. Čeká tady na vás tým lékařů a specialistů v oblasti balneologie a fyzioterapie.

Jestliže máte větší zdravotní problémy, tak je nutné zvolit některý z léčebných pobytů. Jestli si chcete odpočinout a při tom udělat něco pro své zdraví, tak si vyberte některý z léčebně-relaxačních pobytů. Pro ženy si dovolím doporučit "zkrášlovací pobyt" nebo pobyt na formování postavy - mám to osobně vyzkoušené a je to doopravdy super smiley.

Také jsou v nabídce rekondiční pobyty, takže výzva pro zaměstnavatele, kterým záleží na zdraví svých zaměstnanců pracujících v těžkých podmínkách.

Můžete si vybrat i z wellness balíčků, romantických balíčků nebo balíčků pro manažery.

Jestliže se rozhodnete strávit týden právě v lázních Turčianské Teplice, tak jsem si jistá, že budete nadmíru spokojeni.

Takže přeji příjemný pobyt smiley.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nebere právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.