[ Mirka]

Narodila jsem se ve znamení Vah a toto znamení mě úplně vystihuje - smysl pro pořádek, rodinu a spravedlnost, touha po harmonii a samozřejmě nerozhodnost a váhavost. Volný čas velmi ráda trávím s mojí úžasnou rodinou na horách, moře nás neláká, ale občas je to docela fajn relax. Chtěla bych procestovat celý svět, ale zatím se mi to až tak nedaří, ale věřím, že jednou to přijde ... Ráda se podívám na nějaký dobrý film - spíše thriller nebo drama, a také ráda poslouchám slovenskou hudbu. Přestože potřebuji nasávat ticho, nikdy neodmítnu příležitost setkat se a pobavit se s přáteli.

Další články

Nejčtenější

25.07.2014
Sardinie – Karibik Středomoří - letenky už od 836 Kč
13941 přečtení
28.07.2014
First moment nebo Last minute?
10473 přečtení
31.07.2014
Okružní plavby - 1.část
10197 přečtení
27.01.2014
Advent a průvod čertů
4324 přečtení
03.02.2011
Byli jste už na ostrově Brač?
3885 přečtení

Lyžovačka na Slovensku není vůbec špatná

Přidáno: 08.03.2011 | Přečteno 2550 x

Vzhledem k pracovním povinnostem jsme s rodinou museli stornovat lyžovačku ve Francii. Měli jsme vybrané lyžařské středisko v Les Orres. Měla nás tam jet celá parta, ale povinnosti jsou povinnosti. Bylo nám to nesmírně líto, ale co se dá dělat ...

Jelikož byl čas Vánoc, čas přejídání, návštěv a dalších neduhů, sedli jsme k internetu a hledali volné ubytovací zařízení ve slovenských lyžařských střediscích. Vše bylo obsazeno, ale nebylo se čemu divit. Bylo krásné zimní počasí, všude sníh a mráz. Po dlouhém hledání jsme přece jen něco našli. Ubytování na samotě v Oravské Lesné, sice ne přímo ve středisku, ale pár kilometrů od něj. Alespoň jsme si to mysleli.

Byli jsme rádi, že jsme vypadli z domu a těšili se, že strávíme alespoň pár dní spolu, jen my čtyři.

Hned ráno po ubytování jsme se vydali na svah. Byla to dobrá lyžovačka. Pěkné středisko, více než kilometr dlouhá sjezdovka, navíc dobře upravená, čtyřsedačka, málo lidí, prostě super. Ve středisku je 6 sjezdovek, jsou dobře propojeny a skvěle upraveny. Líbilo se nám to.

Večer, jsme se vrátili promrzlí a unavení do chaty. Zahřáli se vánoční zelňačkou a začali nasávat tu vytouženou pohodu a relax. V tom se ozval buchot na dveře a to, čemu jsme se chtěli doma vyhnout, nás našlo i na samotě indecision. Do vedlejšího apartmánu se nastěhovala parta vysokoškoláků, což nám popravdě vůbec nevadilo, protože my jsme lidé společenští. Spolu jsme se vrátili do dob nám již trochu vzdálených, vyfotili a zasmáli jsme se spolu, připili si na šťastné a veselé Vánoce a s přáním dobré a klidné noci jsme zalehli do postele.

Za dva dny přišel čas odjezdu, což bylo všem líto. Nebyla jiná možnost, protože náš apartmán byl již pronajat jinými klienty. Ještě jsme si byli zalyžovat a pak jsme se vydali domů, kde nás již čekala další návštěva ...

V Oravské Lesné se nám velmi líbilo a ani nám nevadilo, že jsme neměli dostatek času na "pořádnou lyžovačku". Za dva týdny máme na víkend objednanou chatu přímo na svahu ve středisku Oravasnow. A aby nám nebylo smutno, bude nás tam přesně 22.

Abyste strávili krásné chvíle s přáteli a dobře si zalyžovali, můžete zajet klidně na Slovensko, i tady je mnoho krásných míst.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nebere právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.