Rozhodl jsem se objevovat nevšední kouty světa. Svoje zážitky si nechci nechat jen pro sebe, a proto píši tento blog. Procestoval jsem už kus světa. Rád se s vámi podělím o svoje zážitky, zkušenosti, ale i rady, čemu se v dané zemi vyhnout a na co si dát pozor. Sledujte moje kroky a určitě se dozvíte mnoho zajímavého.
V mém blogu bych se chtěla s ostatními podělit s mými cestovatelskými zážitky. Možná některým pomohou nebo poradí. Není jich sice mnoho, ale věřím, že jejich počet se bude jen zvyšovat.
Můj blog pro mě představuje možnost poznávat nepoznané, sdílet s ostatními své zážitky, sny a zkušenosti.
Na mém blogu jsem konečně začal sumarizovat své cestovatelské cesty a zážitky z různých koutů světa.
Prostřednictvím mého blogu se chci podělit s ostatními se svými zkušenostmi a zážitky z cest.
V mém blogu si přečtete o zemích, které jsem navštívila, a také o místech, které bych chtěla ještě vidět.
V mém blogu najdete různé zážitky, které jsem zažila já nebo moji známí na cestách, případně příběhy, o nichž nám vyprávějí klienti a možná i informace, které je dobré před cestováním vědět .... Stačí se podívat. Možná tam něco zajímavého najdete :-)
V mém blogu se věnuji tématům, které se týkají zejména letecké společnosti Ryanair. Také si můžete přečíst o zemích, které jsem navštívila a které se ještě chystám navštívit. Je jejich ještě dost:)
Můj blog zahrnuje především zkušenosti z oblasti letenek jako cestování. Jak se říká "dobrá rada nad zlato", tak ať se líbí.
Prostřednictvím mého blogu Vám umožním nahlédnout do tajů leteckých společností, letišť a prodeje letenek.
V blogu se ráda podělím o své zážitky a témata, které mě zajímají.
V mém blogu si přečtete o vzpomínkách na země, které jsem měla možnost navštívit. Možná moje zážitky a zkušenosti z cest někoho zaujmou a inspirují ho k cestě na dané místo nebo bude chtít poznat kulturu, přírodu, historii a lidi jiných zemí.
V mém blogu se budu věnovat zážitkům z cestování, které mi umožnilo poznat různé kultury, krásy přírody a navštívit (ne)typické akce.
Ve svém blogu se chci věnovat především zemím, které jsem navštívila, a také zajímavým místům, které bych chtěla vidět. Absolutním snem je dovolená na koni a až se mi ji podaří zrealizovat, určitě o tom napíšu.
V mém blogu se chci věnovat svým cestovatelským zážitkům a zároveň vám doporučit neobvyklá místa, která určitě stojí za to, abyste je navštívili.
Prostřednictvím mého blogu se s vámi ráda podělím o svoje cestovatelské zážitky. Pohled na ledničku plnou magnetek z míst, které jsem navštívila, vždy vykouzlí úsměv na mojí tváři a duše pookřeje při vzpomínkách...
V mém cestovatelském blogu se s vámi ráda podělím o zážitky z oblasti cestování. Svoji vášeň vám prostřednictvím blogu ráda představím blíže. Doufám, že tipy a triky vám pomohou při cestování, poučí, případně vykouzlí úsměv na vašich tvářích nebo na tvářích vašich blízkých.
Jako člen týmu CK Malko Polo bych i já velmi ráda přispívala v mém blogu svými postřehy ze světa cestovního ruchu a zpííjemnila tak vaše volné chvíle.
Další články

Nejčtenější

Nejnovější články na blogu

Různé tváře Sardinie

Přidáno: 22.05.2014 | Přečteno 5250 x

Jaká je Sardinie? Pro mě naprosto úchvatná, člověk tu najde tajemnou historii nuraghů, krásnou ale i drsnou přírodu, antické památky, krásné pláže a azurové moře, náboženské tradice, skvělé jídlo, příjemné lidi, půvabná městečka s úzkými uličkami, ze kterých dýchá historie. Na tomto ostrově si  opravdu každý najde to svoje.

více

Do zobaczenia w Warszawie

Přidáno: 19.05.2014 | Přečteno 3981 x

Jako studentka vysoké školy jsem dostala možnost absolvovat několikaměsíční studijní pobyt v zahraničí. Nakonec jsem se rozhodla pro Polsko a strávila jsem pět měsíců ve Varšavě - hlavním městě Polska.

více

Žena v kokpitu - noční můra či příjemné překvapení

Přidáno: 16.05.2014 | Přečteno 2320 x

Pilotku Carey Smithovou Steacyovou čekal po letu z Calgary do Victorie nemilý vzkaz od pasažéra. Pobouřený cestující napsal na ubrousek pilotce vzkaz, že žena do kokpitu nepatří.

více

Zelenomodrý Zakynthos

Přidáno: 16.05.2014 | Přečteno 2985 x

Moje další služební cesta směřovala do Řecka, konkrétně na dva krásné ostrovy Iónského moře – Zakynthos a Korfu. Nejdříve jsme navštívili Zakynthos a projeli jsme ho v rámci naší infocesty témeř celý.

více

Jak změnit zaplacenou letenku?

Přidáno: 30.04.2014 | Přečteno 16093 x

Konečně vytoužený a dlouze očekávaný odpočinek. Na internetu strávíte hodiny, chodíte ze stránky na stránku a hledáte výhodnou letenku, která by splnila vaše finanční, či jiné nároky. Vždyť každý chce přeci zažít kvalitní, ale přitom ne příliš drahou dovolenou.

více

Co si musíte vyřídit před odjezdem do Anglie

Přidáno: 25.04.2014 | Přečteno 4827 x

V současné době stále hodně lidí odchází za prací do zahraničí. Mnozí Češi si vybírají různé evropské destinace, hlavně práci v Anglii.

více

Černí pasažéři v bílém chrámu

Přidáno: 16.04.2014 | Přečteno 2527 x

Jaký je to pocit cestovat bez cestovního lístku? Pro někoho běžný adrenalinový zážitek v MHD, pro dalšího hororový zážitek na letišti. Pro mně jako zásadového odpůrce cestování načerno se pocity blížily druhé alternativě.

 

více

OKOLO ALP 4. část -Cannes, Disneyland, Paříž

Přidáno: 07.04.2014 | Přečteno 3109 x

Moje karavanová dovolená se blíží ke konci. Už mě čeká jen pár míst ve Francii a cesta domů. Dokážete si představit lepší zakončení cestování, než procházkou po červeném koberci a několika dny v Disneylandu a v Paříži? Přesně tak jsem svoji cestu ukončil.

více

OKOLO ALP 3. část - Nice, Monako

Přidáno: 31.03.2014 | Přečteno 2556 x

Bonžúr, přátelé!
V této části si povíme, co dělat, když se vám znenadání porouchá auto. Projdeme se po krásných plážích v Nice i uličkami tohoto města. Podíváme se i na místo konání Formule 1, do Monaka. Tušili jste, že existuje 96 druhů zmrzliny?

více

OKOLO ALP 2. část -Campitello, Benátky, Cavallino, Nice

Přidáno: 24.03.2014 | Přečteno 2724 x

Bonžúúúr, dobrodruzi,
cesta karavanem se mi moc zalíbila a můžu říci, že mi poskytla jiný cestovatelský rozměr.  V této části se podíváme na místo, kde je takový zájem o čerstvé pečivo, že na něj dostanete pořadové číslo. Zjistíme čím se vyznačuje prominentní místo v kempu Mediterraneo a jak mohou Benátky fungovat bez silnic a aut.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.