Rozhodl jsem se objevovat nevšední kouty světa. Svoje zážitky si nechci nechat jen pro sebe, a proto píši tento blog. Procestoval jsem už kus světa. Rád se s vámi podělím o svoje zážitky, zkušenosti, ale i rady, čemu se v dané zemi vyhnout a na co si dát pozor. Sledujte moje kroky a určitě se dozvíte mnoho zajímavého.
V mém blogu bych se chtěla s ostatními podělit s mými cestovatelskými zážitky. Možná některým pomohou nebo poradí. Není jich sice mnoho, ale věřím, že jejich počet se bude jen zvyšovat.
Můj blog pro mě představuje možnost poznávat nepoznané, sdílet s ostatními své zážitky, sny a zkušenosti.
Na mém blogu jsem konečně začal sumarizovat své cestovatelské cesty a zážitky z různých koutů světa.
Prostřednictvím mého blogu se chci podělit s ostatními se svými zkušenostmi a zážitky z cest.
V mém blogu si přečtete o zemích, které jsem navštívila, a také o místech, které bych chtěla ještě vidět.
V mém blogu najdete různé zážitky, které jsem zažila já nebo moji známí na cestách, případně příběhy, o nichž nám vyprávějí klienti a možná i informace, které je dobré před cestováním vědět .... Stačí se podívat. Možná tam něco zajímavého najdete :-)
V mém blogu se věnuji tématům, které se týkají zejména letecké společnosti Ryanair. Také si můžete přečíst o zemích, které jsem navštívila a které se ještě chystám navštívit. Je jejich ještě dost:)
Můj blog zahrnuje především zkušenosti z oblasti letenek jako cestování. Jak se říká "dobrá rada nad zlato", tak ať se líbí.
Prostřednictvím mého blogu Vám umožním nahlédnout do tajů leteckých společností, letišť a prodeje letenek.
V blogu se ráda podělím o své zážitky a témata, které mě zajímají.
V mém blogu si přečtete o vzpomínkách na země, které jsem měla možnost navštívit. Možná moje zážitky a zkušenosti z cest někoho zaujmou a inspirují ho k cestě na dané místo nebo bude chtít poznat kulturu, přírodu, historii a lidi jiných zemí.
V mém blogu se budu věnovat zážitkům z cestování, které mi umožnilo poznat různé kultury, krásy přírody a navštívit (ne)typické akce.
Ve svém blogu se chci věnovat především zemím, které jsem navštívila, a také zajímavým místům, které bych chtěla vidět. Absolutním snem je dovolená na koni a až se mi ji podaří zrealizovat, určitě o tom napíšu.
V mém blogu se chci věnovat svým cestovatelským zážitkům a zároveň vám doporučit neobvyklá místa, která určitě stojí za to, abyste je navštívili.
Prostřednictvím mého blogu se s vámi ráda podělím o svoje cestovatelské zážitky. Pohled na ledničku plnou magnetek z míst, které jsem navštívila, vždy vykouzlí úsměv na mojí tváři a duše pookřeje při vzpomínkách...
V mém cestovatelském blogu se s vámi ráda podělím o zážitky z oblasti cestování. Svoji vášeň vám prostřednictvím blogu ráda představím blíže. Doufám, že tipy a triky vám pomohou při cestování, poučí, případně vykouzlí úsměv na vašich tvářích nebo na tvářích vašich blízkých.
Jako člen týmu CK Malko Polo bych i já velmi ráda přispívala v mém blogu svými postřehy ze světa cestovního ruchu a zpííjemnila tak vaše volné chvíle.
Další články

Nejčtenější

Nejnovější články na blogu

OKOLO ALP 1.část - Rakousko, italské Dolomity, cyklistika ve Val di Fassa

Přidáno: 17.03.2014 | Přečteno 2749 x

Bonžúúr, přátelé! Všechny vzdálené bezpečné kouty Evropy mám již procestované, tak jsem si tentokrát vybral kilometrově nenáročnou cestu – cestu okolo Alp. Není to přesný název, ale v principu pojedu okolo Alp. Naplánoval jsem si navštívit Rakousko, Itálii – v obou zemích pochodit po horách, potom se přesunu k Benátkám, později do Monaka, do střední Francie, do Paříže a do Disneylandu.

více

SAE 4. část - Al-Ain, Dubaj - Mamzara, Jumeirah Beach

Přidáno: 10.03.2014 | Přečteno 2616 x

V poslední části mých zápisků ze SAE se zajdeme podívat na trh se zvířaty v Al-Ain, pokocháme se zelení v parku Mamzara v Dubaji a poslední den prolenošíme na pláži Jumeirah Beach.

více

SAE 3. část - Sharjah, Abu Dhabi, Liwa Oasis

Přidáno: 03.03.2014 | Přečteno 2602 x

Bonžúúúúr, milí cestovatelé,
ve třetí části mých zápisků zjistíme, že není Disneyland jako Disneyland. Podíváme se do Abu Dhabi, strávíme noc v písečných dunách a dozvíte se, jaké divy dokáže udělat barva pokožky.

více

SAE 2. část – chutě Iránu, rybáři ve Fujairahu, netradiční výchova dětí

Přidáno: 24.02.2014 | Přečteno 2125 x

Zdravím všechny cestovatele, v druhé části mých zápisků ze SAE vám přiblížím chutě iránských jídel, seznámím vás s kapitánem Abdulahem, který je šéfem rybářů ve Fujairahu a na závěr spočítáme, kolik misek vám Arabi nabídnou při konzumaci kebabu.

více

Ušetřete na dálnicích v Chorvatsku

Přidáno: 21.02.2014 | Přečteno 8293 x

Patřím k těm, kteří nejraději a nejčastěji jezdí na dovolenou do Chorvatska. Ze zásady a z důvodu nechuti cestovat na delší vzdálenosti autobusem, jezdím autem.

více

SAE 1. část - Dubaj, Jumeirah Beach, Fujairah

Přidáno: 17.02.2014 | Přečteno 2995 x

Bonžúr, milí cestovatelé. Do Spojených arabských emirátů jsem se vydal trochu dobrodružně - pouze s 10 kg batohem a se stanem. V této části zápisků navštívime Dubaj, osviěžíme se na Jumeirah Beach a podívame se do Fujairahu.

 

 

více

JIŽNÍ AMERIKA 4. část - PŘESUN DO ASUNCIÓNU, ITAIPU DAM, FOZ DO IGUAҪU, SAO PAULO, RIO DE JANEIRO

Přidáno: 10.02.2014 | Přečteno 2997 x

Zdravím vás, milí dobrodruzi, v poslední části mých zápisků z Jižní Ameriky se podíváme na celní systém v těchto zemích, prozradím vám, proč není radno opouštět porouchaný autobus. Svůj výlet završím, jak jinak, na pláži Copacabana.

 

více

JIŽNÍ AMERIKA 3. časť - RURRENABAQUE, VÝLET DO PAMPY, ASUNCIÓN

Přidáno: 03.02.2014 | Přečteno 3397 x

Bonžúr, milí cestovatelé!
Pokud jste si nikdy neuměli představit, co znamená, když se o amazonském deštném pralese mluví, jako o plících Země, tak v této části zápisků to určitě zjistíte. Přesvědčím vás, že existují blázni, kteří chytají kobru téměř do holé ruky a povyprávím vám, jak jsem „ulovil“ aligátora a hledal lesní víly uprostřed pampy.

 

více

JIŽNÍ AMERIKA 2. část - MACHU PICCHU, TITICACA, LA PAZ, TIAHUANACO, POTOSÍ

Přidáno: 27.01.2014 | Přečteno 2491 x

Bonžúúr, drazí přátelé, v této části mých zápisků se dostanete na tajuplné Machu Picchu, možná budete chtít na vlastní oči vidět Titicaca a zjistíte, že už 12-ti leté dívky zde nabývají rysy stařen, a také se dozvíte proč je život horníka v Potosí opravdu krátký.

 

více

Advent a průvod čertů

Přidáno: 27.01.2014 | Přečteno 4328 x

Přestože se už leden blíží ke konci a po adventu už zůstaly jen vzpomínky,  ráda bych vám dala tip možná k tomu letošnímu :). Dlouho jsem přemýšlela, čím překvapím na Mikuláše mé tři chlapy. Nakonec vyhrál výlet do Grazu a můžu řící, že to byla skvělá volba.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.