[ Danka]

Napsat něco o sobě není vždy jednoduché. Jsem člověk jako každý jiný. Jsem energická, tvrdohlavá a spontánní, proto nemám problém zapojit se do akcí na poslední chvíli. Ráda bych, asi jako každý, procestovala celý svět, protože takové zážitky vám nikdo nikdy nevezme. Čtyři roky, které jsem strávila na slunném ostrově Kypr mi přinesly spoustu nádherných chvil a způsobily, že jsem se zamilovala do slunce a moře. Přesto miluji i zimu, bruslení, lyžování a bláznění se v sněhu. Nejkrásnější je, když promrzlá přijdu k rozehřátému krbu. Neodmítnu chutnou večeři při svíčkách s dobrým vínem a příjemnou společností. Miluji přírodu, koně, dobré knihy, tanec a turistiku. Nemám ráda samotu. Můj cestovatelský sen: Austrálie, Nový Zéland a Kanada.

Další články

Nejčtenější

09.09.2011
Sever Sardinie trochu jinak
8282 přečtení
17.02.2011
Dubaj - lyžování v poušti
5395 přečtení
03.02.2011
Edinburg a okolí - 3v1
4369 přečtení
03.02.2011
Ryanairem do 27. týdne bez dokladu
4209 přečtení
03.02.2011
Na západě ostrova Kypr
3476 přečtení

Dubaj - lyžování v poušti

Přidáno: 17.02.2011 | Přečteno 5394 x

Milujete písek, pláž, slunce, ale i sníh, zimu a lyžování. Nevíte, jak to zkombinovat pouze do jedné dovolené? Pak mám pro vás jednu destinaci, kde toto všechno můžete zažít v jednom.

Dubaj - město Spojených arabských emirátů. Místo, kde se můžete na 15 km dlouhých písečných plážích opalovat donekonečna. A když zatoužíte po zimě a sněhu, tak stačí navštívit největší nákupní centrum Středního východu = Mall of the Emirates. Říkáte si, co tam? Kromě různých značkových butiků zde můžete také navštívit jednu z nejlákavějších atrakcí, Ski Dubaj.

Ski Dubaj je první lyžařské středisko v hale na Středním Východě, které nabízí vynikající prostředí vhodné pro lyžování, snowboarding, toboganing nebo jen k obyčejnému bláznění ve sněhu. Na rozloze 22 500 m² si můžete užívat opravdový sníh po celý rok a to dokonce přímo v Dubaji.

Ski Dubaj má 5 svahů různé obtížnosti, různé výšky a spádů. Můžete využít 2 vleky a to vše při teplotě příjemných -1 až -2 ° C. K dispozici jsou také 2 restaurace a 2 café bary s výhledem na zasněžené svahy, kde si můžete zpříjemnit čekání na svou polovičku, případně i zahnat hlad.

Vstup do Ski Dubaj je možný pouze na základě platného lístku - passu. Skipass na 2 hodiny vás bude stát cca 40 USD, přičemž dětičky do 3 let mají vstup zakázán. Pokud se zimními sporty teprve začínáte, pak je tady k dispozici tým profesionálních lektorů, kteří vás naučí jednoduchou a zábavnou formou základy jízdy na lyžích či snowboardingu.

Říkáte si, že by to bylo sice fajn, ale odrazuje vás pomyšlení na to, že kromě běžných zavazadel budete muset cestovat i s lyžemi a lyžařským vybavením? Nedělejte si starosti. Ski Dubaj v ceně skipasu poskytuje celkové lyžařské vybavení. Nejdříve si vyberete oblečení a přeskáče (včetně nových nevratných lyžařských ponožek, které po skončení můžete zahodit nebo si je vzít s sebou). Můžete si vybrat i lyže či snowboard, lyžařské hole a lyžařskou helmu pro děti (doporučují ji i dospělým). A pak je to už jen na vás. Užívejte si sníh a všechny slasti, které toto "středisko" přináší.

Vypadá to úžasně, co říkáte? A po dobré lyžovačce můžete opět vyhřívat své tělíčko na slunných plážích.

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nebere právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

FOTOGALERIE

 

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.