[ Danka]

Napsat něco o sobě není vždy jednoduché. Jsem člověk jako každý jiný. Jsem energická, tvrdohlavá a spontánní, proto nemám problém zapojit se do akcí na poslední chvíli. Ráda bych, asi jako každý, procestovala celý svět, protože takové zážitky vám nikdo nikdy nevezme. Čtyři roky, které jsem strávila na slunném ostrově Kypr mi přinesly spoustu nádherných chvil a způsobily, že jsem se zamilovala do slunce a moře. Přesto miluji i zimu, bruslení, lyžování a bláznění se v sněhu. Nejkrásnější je, když promrzlá přijdu k rozehřátému krbu. Neodmítnu chutnou večeři při svíčkách s dobrým vínem a příjemnou společností. Miluji přírodu, koně, dobré knihy, tanec a turistiku. Nemám ráda samotu. Můj cestovatelský sen: Austrálie, Nový Zéland a Kanada.

Další články

Nejčtenější

09.09.2011
Sever Sardinie trochu jinak
8302 přečtení
17.02.2011
Dubaj - lyžování v poušti
5419 přečtení
03.02.2011
Edinburg a okolí - 3v1
4384 přečtení
03.02.2011
Ryanairem do 27. týdne bez dokladu
4227 přečtení
03.02.2011
Na západě ostrova Kypr
3494 přečtení

Letiště Bratislava - nový terminál

Přidáno: 31.05.2011 | Přečteno 2956 x

Letiště Bratislava je hlavním letištěm Slovenska. 9. června byla slavnostně otevřena první část nového terminálu. A už 10. června byli z této nové budovy odbavováni první pasažéři. Odbavování všech letů bylo přesunuto do nové haly 28. června.

Terminál nabízí lepší prostředí pro cestující veřejnost, ale i širokou nabídku doplňkových služeb.

Starý terminál mě teda vůbec neoslovil. Neumím posoudit, jak to tam vypadá dnes, protože sama jsem tento nový terminál navštívila jen jednou, když jsem přítelkyni přivezla na letiště před cestou na dovolenou. Ve dvě hodiny ráno se mi zdály nové prostory odbavovací haly velmi pěkné a čisté. Ostatně jako všechno, co je nové. Sama jsem však ostatní možnosti letiště nevyzkoušela.

A co vy? Jaké máte zkušenosti a jak se vám líbí nový terminál, který by měl reprezentovat Slovensko?

Pár známých, kteří vyzkoušeli letiště Bratislava, mi napsali:

"...BA letiště - musíš tam být čtyři hodiny před odletem, protože pro nedostatek zaměstnanců tam všude čekáš dvakrát tolik než na jiných letištích a ještě k tomu nikdo z nich nemá ani páru, co je zákaznický servis a slušné chování." (Marcela)

"...já bych doplnila možnosti bratislavského letiště, které jsou velmi omezené...pro mnohé Slováky je Vídeň prostě daleko..." (Zuzana)

Největším dopravcem působícím na letišti Bratislava je bezpochyby nízkonákladová společnost Ryanair. Jen málo letů je provozováno leteckou společností ČSA a polským LOT, případně společností Dunabe Wings apod. Když pracuji v oblasti letenek, tak vím, že mnoho klientů si žádá odlet z Bratislavy. Smůla. Bratislavské letiště nemá v nabídce takový výběr destinací. A jestliže se přece jenom něco najde, tak je to s různými přestupy. Potom klienti radši sáhnou po odletech z Vídně nebo Budapešti, kde se určitě něco vhodného najde. Ale proč je to tak? Snad se to zlepší. Přece jen žijeme v době, kde lidi vyměnili mezinárodní dálkové autobusy za leteckou dopravu a letiště Bratislava je centrum spojení s okolními státy, naší vizitkou.

Každý má na novou budovu, prostory a služby svůj názor. Někdo je spokojený a někdo zase ne. Věřím a doufám, že služby a možnosti letiště se budou rozrůstat.

V létě mám letět na Sardinii, tak sem zvědavá, jestli mě nový terminál překvapí i vnitřními prostory a kvalitou, kterou letiště prezentuje.

Co byste změnili vy a jak na vás působí nový terminál?

 

Článek je osobním názorem autora blogu (blogera). Společnost CK Malko Polo, s.r.o jako provozovatel stránky blog.letenky.com nebere právní zodpovědnost za správnost a úplnost informací.

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.