[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Nejnovější články na blogu

Pomoc na letišti v případě problémů? V dnešní době luxus.

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 2797 x

Stalo se vám už někdy, že když jste měli na letišti problém s letenkou, zavazadly nebo čimkoli jiným, tak jste nemohli najít nikoho, kdo by vám pomohl? Takové situace velice dobře znají agenti leteckých společností, kteří jsou někdy několik tisíc kilometrů vzdáleni od klienta a ve sluchátku uslyší žádost o pomoc, ale také i nadávky lidí, kteří se do problémů dostali sami.

více

Nakupování na letištích je velmi drahé

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 3123 x

Už se vám stalo, že jste chtěli z výletu nebo dovolené přivézt svým blízkým hezký dárek a zapomněli jste na to? Poslední záchranou může být zakoupení dárku na letišti.

více

Prodáváme, prodáváte, prodávají

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 2232 x

Letečtí dopravci, IATA společnosti, letecké agentury - ti všichni se nás snaží upoutat různými reklamami, předbíhají se v prodeji letenek a v tom, kdo je lepší. Jak ale rozeznáme toho "pravého" a nejlepšího prodejce?

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.