Další články

Nejčtenější

Nejčtenější články na blogu

Chorvatská "MHD" nebo smích skrz slzy

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 5060 x

Myslím, že každý z nás se vydává na dovolenou hlavně za odpočinkem a klidem a vždy tajně doufá, že se mu všechny nepříjemnosti, mezi které patří i nemoci, velkým obloukem vyhnou.

více

Co si musíte vyřídit před odjezdem do Anglie

Přidáno: 25.04.2014 | Přečteno 4853 x

V současné době stále hodně lidí odchází za prací do zahraničí. Mnozí Češi si vybírají různé evropské destinace, hlavně práci v Anglii.

více

LITVA, LOTYŠSKO, ESTONSKO 4. část - Altja, Tallin

Přidáno: 10.06.2013 | Přečteno 4815 x

Moje cestování po pobaltských zemích se postupně blíží ke konci. Rád bych vám ještě zprostředkoval moje poslední zážitky z estonského parku Lahemaa, z vesničky Altja a nakonec  z  Tallinu. Věřím, že si najdete místa, která byste v pobaltských zemích rádi viděli :).

více

Malebné Živogošče

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 4649 x

Makarská riviéra je místem, kde v letních měsících potkáte možná víc známých, než když jste doma. Když jsme si před lety vybírali naši první dovolenou, tak nás okouzlila právě Makarská a její střediska. Nejdříve si nás získaly Tučepi, pak nás okouzlila Baška Voda a loni jsme se nechali zlákat klidnou atmosférou  bývalé malé rybářské vesničky Živogošče.

více

Egypt a jeho "faraonova pomsta"

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 4601 x

Egypt - země zašlé slávy pyramid a faraónů, zahalená tajemstvím, záhadami a mystikou, rozpáleného pouštního písku a životadárného Nilu. O dovolené v Egyptě sní asi každý. Jsme plní očekávání nových zážitků, poznání země, krásné čokoládové pokožky jejich obyvatel, ale hlavně každý touží po zaslouženém odpočinku.

více

Věrnostní programy leteckých společností

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 4460 x

Dnes je na trhu mnoho leteckých společností, které přepravují cestující po celém světě. Každá letecká společnost se snaží přilákat co nejvíce zákazníků, upoutat je svými nabídkami, slevami, výhodami, a také věrnostním programem načítajícím míle po každém absolvovaném letu. Tento program je nabízen jak jednotlivcům, tak firmám, ale dokonce i dětem.

více

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 3. část - přesun do Portugalska, Albufeirou –Algarve, Lisabon

Přidáno: 05.08.2013 | Přečteno 4421 x

Milí přátelé,
v této části zápisků se přesuneme ze Španělska do Portugalska, zajdeme se podívat na úchvatnou pláž Praia da Rocha, kterou byste určitě neměli během návštěvy Algarve vynechat a zjistíme i to, proč se Lisabon nazývá městem tolerance. Příjemné čtení.

více

Edinburg a okolí - 3v1

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 4390 x

Máte rádi cestování, ale nemáte příliš mnoho času? Chcete za pár dní stihnout navštívit několik míst, oprášit historii, dobře nakoupit a možná se i naučit něco nového z angličtiny? Pak vás možná zaujme následující příspěvek.

více

Advent a průvod čertů

Přidáno: 27.01.2014 | Přečteno 4337 x

Přestože se už leden blíží ke konci a po adventu už zůstaly jen vzpomínky,  ráda bych vám dala tip možná k tomu letošnímu :). Dlouho jsem přemýšlela, čím překvapím na Mikuláše mé tři chlapy. Nakonec vyhrál výlet do Grazu a můžu řící, že to byla skvělá volba.

více

Sexy letušky na obálce Playboye

Přidáno: 01.06.2011 | Přečteno 4232 x

Na to, že letušky se svlékají do plavek, jsme už zvyklí, hlavně u společnosti Ryanair. Následovaly je i kolegyně z Mexicana Airlines, které však nezůstaly jen u kalendáře, jejich sexy těla zdobila i titulní stránku Playboye.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.