Další články

Nejčtenější

Nejčtenější články na blogu

Ryanairem do 27. týdne bez dokladu

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 4242 x

Nakupujete rádi letenky v předtermínu? Někdy i třičtvrtě roku dopředu? Mnozí to dělají, protože letecké společnosti nás k tomu nepřímo nutí. Cena dost ovlivňuje to, jestli si danou letenku koupíme nebo ne. Znamená to, že čím levnější letenku koupíme, tím víc ušetříme. Mnohokrát se stane, že během čekání na koupený let se ve vašem životě něco nečekaně změní a ovlivní to i vaši dlouho naplánovanou cestu. Jednou z takových nečekaných, ale zároveň pozitivních změn může být těhotenství. Co v takovém případě dělat?

více

Poseidonův trojzubec – Chalkidiki

Přidáno: 09.09.2011 | Přečteno 4185 x

Poloostrov Chalkidiki se rozprostírá jihovýchodně od Thessaloniki v severní části Řecka. Tři prsty, které ho tvoří, připomínají Poseidonův trojzubec, kterým podle legendy vládl neomezený vládce moří.

více

Irsko, Skotsko - Glasgow, Cairngorn Mountain, ostrov Skye, Edinburgh

Přidáno: 08.04.2013 | Přečteno 4171 x

Salut, mes amis!

Tak, a moje cesta skončila. Škoda, že tak brzy. Svoje poslední tři dny strávím zotavením v Edinburghu, a potom letadlem směr Indie. Ještě před tím vám, ale popíšu to nejlepší ze Skotska.

více

Nizozemsko 1. část - Callantsoog, Edam, ostrov Texel, Alkmaar

Přidáno: 21.10.2013 | Přečteno 4101 x

Bonžúúúr, cestovatelé,
v první části mých zápisků se dozvíte základní informace o Nizozemsku, něco vám prozradím o sýrových trzích v Edame a Alkmare a zajdeme se podívat na ostrov Texel, který je rájem ptactva. Doufám, že se vám budou mé postřehy líbit :).

více

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 1. část - Andalusie- Granada, Motril, jih Sierra Nevady -Alpujarras, Trevélez

Přidáno: 22.07.2013 | Přečteno 4033 x

Bonžúúúúúúúúúúr, drazí přátelé, rozhodl jsem se, že ze severských zemí  se přesunu na jih a budu poznávat Španělsko a Portugalsko. Nevybral jsem si notoricky známá velká města, ale místa, která by vás také mohla inspirovat k návštěvě těchto zemí. Těším se na vaše reakce a přeji vám příjemné chvíle strávené u čtení mých blogů.

více

Do zobaczenia w Warszawie

Přidáno: 19.05.2014 | Přečteno 4020 x

Jako studentka vysoké školy jsem dostala možnost absolvovat několikaměsíční studijní pobyt v zahraničí. Nakonec jsem se rozhodla pro Polsko a strávila jsem pět měsíců ve Varšavě - hlavním městě Polska.

více

Dolovená snů

Přidáno: 31.05.2011 | Přečteno 3941 x

Plánujete letní dovolenou? Jestli ano, tak vám dám jeden tip. Je to exotická země, která se ale nachází v Evropě. Teploty v jarních měsících dosahují 24 - 27 °C, v létě 32 - 38°C a krásně je tam i na podzim, 27 - 32°C. Dokonce i v zimě je teplota příjemná, okolo 15 - 20 stupňů, což je úplně ideální třeba pro cyklistiku. Na tomto ostrově je neuvěřitelné množství pláží s malebnými zakoutími a jemným pískem. Ještě stále nevíte, o jakou destinaci jde?

více

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 4. čásť - Cabo de Roca, Sintra, NP Serra da Estrela, NP do Douro

Přidáno: 12.08.2013 | Přečteno 3936 x

Bonžúúúr, drazí přátelé,
těch pár týdnů uběhlo jako voda a moje putování po Španělsku a Portugalsku se blíží ke konci. Předtím vám však ještě zprostředkuji svoje zážitky z krásného místa, sídla portugalských králů – Sintra, projdeme se po zákoutích NP Serra Da Estrela a vše zakončíme lodním výletem po řece Rio Douro. Přeji příjemný čtenářský zážitek.

více

Sex na palubě letadla. Vzrušující představa nebo dehonestace létání?!

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 3930 x

Už vám někdo z vašich přátel vyprávěl příhodu o sexu na palubě letadla v kabince WC? Jak jste se zatvářili? Popravdě, já jsem zůstal v první řadě překvapen z realizace. Při představě o velikosti WC kabinky na palubě Airbusu A340 se mi to zdá nemožné, ale proti gustu žádný dišputát.

více

THAJSKO, KAMBODŽA 4. část - PHUKET – PHI PHI DON, KO LANTA, KRABI, BANGKOK

Přidáno: 09.12.2013 | Přečteno 3923 x

Zdravím všechny dobrodruhy, to nejkrásnější pro oči mě čekalo na závěr mých cest – šnorchlování, potápění, pláž na které se proháněl i Leonardo DiCaprio a smaragdový Budha. No a zjistil jsem, že rozeznat transvestitu od „skutečné ženy“ není na první pohled vůbec jednoduché....

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.