[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

Bonžúúúúúúúúúr, přátelé,
tento cestopis bude tak trošku netradiční smiley. Vrátím se v něm cca 14 let nazpět.  Blíží se totiž Vánoce a já jsem si vzpomněl jak jsem jedny strávil v daleké Austrálii na studijním pobytu.

 


Zväčšiť mapu

AUSTRÁLIE 4. část - Kings Canyon, Alice Springs, Queensland Rock Paintings, Brisbane, Surfers Paradise

Přidáno: 13.01.2014 | Přečteno 2289 x

Bonžúúúr, milí cestovatelé! A je tady poslední část mých zápisků z Austrálie, tentokrát vám napíšu o tom, proč neriskovat a nejezdit s autem, které nemá 4x4 po australských dunách, podíváme se i do slunečného Queenslandu a zakončíme to, jak jinak – v ráji.

více

AUSTRÁLIE 3. část - Melbourne, Adelaide, Ayers Rock

Přidáno: 06.01.2014 | Přečteno 3256 x

Zdravím znovu všechny dobrodruhy, cestování po Austrálii mě skutečně nadchlo. V této části blogů se projdeme po zákoutích Melbourne, Adelaide, poznáme zvíře s názvem echidna a dozvíte se, proč je cestování po australských silnicích doslova divočinou.

více

AUSTRÁLIE 2. část - Peddy´s market, Blue Mountains, Silvestr, Manly Beach, cestování po Austrálii

Přidáno: 30.12.2013 | Přečteno 2279 x

Bonžúúr, drazí přátelé,
v této části mých zápisků se dozvíte, jak jsem oslnil Japonky svým kuchařským uměním a jak jsem na Manly beach zapomněl, že je nový rok a u nás vlastně zima. Také začneme poznávat i více z Austrálie než jen ze Sydney.

více

AUSTRÁLIE 1. část - Sydney, škola, austrálske Vánoce

Přidáno: 23.12.2013 | Přečteno 2850 x

Zdravím vás, milí cestovatelé,
přestože je tento cestopis spíše vzpomínkou do minulosti, věřím, že vám hodně prozradí o Austrálii i dnes a možná vás i pobaví, jako mě po těch letech. V první části vám prozradím, čím se liší Vánoce u protinožců. Přeji vám, příjemné čtení.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.