[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

Milí dobrodruzi.
V této sérii mých cestopisů se vypravíme poznávat Jižní Ameriku. Podíváme se do Peru, Bolívie a Paraguaye. Každý týden se Vám přihlásím s novými příběhy.

 


Zväčšiť mapu

JIŽNÍ AMERIKA 4. část - PŘESUN DO ASUNCIÓNU, ITAIPU DAM, FOZ DO IGUAҪU, SAO PAULO, RIO DE JANEIRO

Přidáno: 10.02.2014 | Přečteno 2997 x

Zdravím vás, milí dobrodruzi, v poslední části mých zápisků z Jižní Ameriky se podíváme na celní systém v těchto zemích, prozradím vám, proč není radno opouštět porouchaný autobus. Svůj výlet završím, jak jinak, na pláži Copacabana.

 

více

JIŽNÍ AMERIKA 3. časť - RURRENABAQUE, VÝLET DO PAMPY, ASUNCIÓN

Přidáno: 03.02.2014 | Přečteno 3398 x

Bonžúr, milí cestovatelé!
Pokud jste si nikdy neuměli představit, co znamená, když se o amazonském deštném pralese mluví, jako o plících Země, tak v této části zápisků to určitě zjistíte. Přesvědčím vás, že existují blázni, kteří chytají kobru téměř do holé ruky a povyprávím vám, jak jsem „ulovil“ aligátora a hledal lesní víly uprostřed pampy.

 

více

JIŽNÍ AMERIKA 2. část - MACHU PICCHU, TITICACA, LA PAZ, TIAHUANACO, POTOSÍ

Přidáno: 27.01.2014 | Přečteno 2491 x

Bonžúúr, drazí přátelé, v této části mých zápisků se dostanete na tajuplné Machu Picchu, možná budete chtít na vlastní oči vidět Titicaca a zjistíte, že už 12-ti leté dívky zde nabývají rysy stařen, a také se dozvíte proč je život horníka v Potosí opravdu krátký.

 

více

JIŽNÍ AMERIKA 1. část - LIMA, PISCO, ATACAMA, AREQUIPA, CUZCO

Přidáno: 20.01.2014 | Přečteno 2745 x

Bonžúúur, přátelé! Na svoji další dobrodružnou cestu jsem se vydal co nejméně zatížený. Batoh měl 10 kg. Během letu jsem zažil i pořádné turbulence, ty ale neubraly nic z mojí touhy zažít Jižní Ameriku na vlastní kůži.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.