[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

Milí přátelé,
po horkém létu se mi zachtělo trošku se zchladit, a tak jsem se vydal do Norska. Moje zážitky z cest po této severské zemi si budete moci přečíst ve čtyřech částích na mém blogu. Přeji vám příjemné čtení.

 


Zväčšiť mapu

Norsko 4. část - cesta přes Laponsko, Trondheim, okolí Moldenu, cesta Trollů, Alesund, Geirangerfjord, Lillehammer

Přidáno: 14.10.2013 | Přečteno 3876 x

Bonžúúúr, přátelé, tak moje cesty po Norsku pomalu, ale jistě končí. V této části blogů vám chci zprostředkovat svoje zážitky z místa, kde se budete cítit jako v tropech, přestože budete na severu a fascinující pohled na cestu Trollů z vrch. Jak tato cesta vznikla, to se dočtete v této části zápisků. Věřím, že jsem ve vás vzbudil zájem navštívit tuto krásnou zemi :).

více

Norsko 3. část - přesun cez Vesteralen, Andenes, Abisko(Švédsko), přesun na Nordkapp

Přidáno: 07.10.2013 | Přečteno 3834 x

Bonžúúúúr dobrodruzi, tak se opět hlásím z Norska. Tentokrát jsem navštívil město, které vypadalo jako po vymření, užil jsem si krásný výlet za velrybami a poznal jsem zajímavého tvora, který vypadá  jako létající tučňák. Do NP Abisko ve Švédsku jsem to měl jen skok, tak proč  to nevyužít :). Více se dočtete v následujících řádcích.

více

Norsko 2. část - přesun Floro - Olden, Briksdalsbreen, RØROS, Nordland, Lofoty, Nusfjord, Svolvaer

Přidáno: 30.09.2013 | Přečteno 2778 x

Zdravím všechny dobrodruhy, v posledních dnech jsem toho zažil opravdu mnoho a rád se s vámi o zážitky podělím. Zjistil jsem např., že v Norsku je obrovskou módou mít trampolínu a navštívil jsem vesničku s nejkratším názvem na světě. Kterou? To se dozvíte v následujícím textu...

více

Norsko 1. část - Kinsarvik, Utne, Bergen, Floro

Přidáno: 23.09.2013 | Přečteno 3407 x

Bonžúúúúúúúúúúúúr, drazí přátelé!
V několika částech bych vám rád zprostředkoval svoje zážitky z Norska. Budu se těšit na vaše komentáře, připomínky, rady nebo tipy. Věřím, že společně poznáme to nejkrásnější, co tato země nabízí.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.