[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

Bonžúúúúúr, drazí přátelé,
co si představíte, když se řekne sýr, tulipány a dřeváky? Já jednoznačne Nizozemsko. Nedalo mi to a vydal jsem se tato největší turistická lákadla prohlédnout na vlastní oči. A jaké jsou? To se dočtete ve čtyřech částech mých blogů o Nizozemsku. Přeji vám příjemné čtení smiley.

 


Zväčšiť mapu

Nizozemsko 4. část - Den Haag, Zeeland – Middelburg, NP Biesbosch, Wageningen, NP Hoge Veluwe, Efteling

Přidáno: 11.11.2013 | Přečteno 3158 x

Zdravím všechny cestovatele, ani jsem se nenadál a píšu poslední část zápisků z Nizozemska. V ní se dozvíte, co mě nejvíc  překvapilo v Haagu (a trestní tribunál to nebyl), proč jsou některé chodníky v Nizozemsku vytvořené z mušlí a jak jinak zakončit cestu, než pořádně bláznivě –  konkrétně v parku Etteling. Děkuji za Vaši přízeň během mého cestování po této zemi :).

více

Nizozemsko 3. část - Amsterdam, Delft, Aalsmeer, Kinderdijk, Rotterdam

Přidáno: 04.11.2013 | Přečteno 3464 x

Bonžúúúr, milí přátelé,
začátek tohoto blogu bude něco pro zlatokopy a zlatokopky :), více informací o delftské majolice jsem šel pro vás získat přímo do Delftu a dozvíte se, co jiného mě v tomto městě zaujalo. Zaobchodujeme si i s květy a tuto část zakončím v Rotterdamu, který je rájem pro cyklisty.

více

Nizozemsko 2. část - Zaanse Schans, Callantsoog, t ´Zand, Amsterdam

Přidáno: 28.10.2013 | Přečteno 3405 x

Bonžúr, přátelé,
v této části mých zápisků z Nizozemska se podíváme do skanzenu Zaanse Schans, kde se místy budete cítit jako ve filmu Na samotě u lesa, provedu  vás interiérem ponorky (nic pro klaustrofobiky) a na závěr se projdeme ulicemi „ prodejné lásky“.

více

Nizozemsko 1. část - Callantsoog, Edam, ostrov Texel, Alkmaar

Přidáno: 21.10.2013 | Přečteno 4065 x

Bonžúúúr, cestovatelé,
v první části mých zápisků se dozvíte základní informace o Nizozemsku, něco vám prozradím o sýrových trzích v Edame a Alkmare a zajdeme se podívat na ostrov Texel, který je rájem ptactva. Doufám, že se vám budou mé postřehy líbit :).

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.