[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

V této části cestopisu se se mnou můžete toulat po Indii. Poznávat se mnou nepoznané, potvrdit si svoje cestovatelské sny nebo se vyvarovat nechtěného díky mým chybám. Budu rád, pokud mi moje cestování budete zpříjemňovat vašimi komentáři, nápady, tipy nebo radami. Doufám, že na konci těchto cest získáte o Indii dostatek informací na to, abyste zjistili, zda tuto zemi chcete navštívit jednou, víckrát nebo nikdy. Příjemné čtení! Váš generál LeTenky


Zväčšiť mapu

Indie 4. část - Bharatpur, Agra, Delhi

Přidáno: 13.05.2013 | Přečteno 2638 x

Bonžúúúr, moji přátelé!
Tak jak to bývá, všechno jednou skončí, já vám v následujících řádcích přináším moje poslední zážitky z cest po Indii. Doufám, že se během čtení nebute nudit, spíše se nechte inspirovat.

více

Indie 3. část - Váránasí, cesta do Bharatpuru

Přidáno: 06.05.2013 | Přečteno 3714 x

Bonžúúúr, drazí přátelé!
Během uplynulého týdne jsem zažil mnoho zajímavého. Nejvíc mě zasáhlo "duchovní" místo Váránasí a posvátná Ganga. Více se dozvíte v následujících řádcích.

více

Indie 2. část - Jaisalmer, Jodhpur, Alwar

Přidáno: 29.04.2013 | Přečteno 2673 x

Bonžúúr, drazí cestovatelé!
Znovu se vám po týdnu hlásím ze své dobrodružné cesty po Indii. Týden byl plný zajímavých zážitků, a tak vám dávám možnost, prožít je spolu se mnou alespoň prostřednictvím následujících řádků.

více

Indie 1. část - Jaipur, Jaisalmer

Přidáno: 22.04.2013 | Přečteno 2871 x

Bonžúúr, drazí přátelé!

Když jsem přemýšlel o svojí druhé cestě, v televizi dávali naučný film o krávávch a tak mě napadlo, že se zajedu podívat tam, kde jsou tato zvířata posvátná. A začal jsem s plánovaním cesty do Indie.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.