[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

Bonžúúúr, přátelé. Zimu nemám moc rád (kromě chvil, kdy jezdím lyžovat), a tak jsem se rozhodl odletět do Spojených arabských emirátů. Sledujte moje blogy, najdete v nich množství tipů, co vidět.

SAE 4. část - Al-Ain, Dubaj - Mamzara, Jumeirah Beach

Přidáno: 10.03.2014 | Přečteno 2603 x

V poslední části mých zápisků ze SAE se zajdeme podívat na trh se zvířaty v Al-Ain, pokocháme se zelení v parku Mamzara v Dubaji a poslední den prolenošíme na pláži Jumeirah Beach.

více

SAE 3. část - Sharjah, Abu Dhabi, Liwa Oasis

Přidáno: 03.03.2014 | Přečteno 2589 x

Bonžúúúúr, milí cestovatelé,
ve třetí části mých zápisků zjistíme, že není Disneyland jako Disneyland. Podíváme se do Abu Dhabi, strávíme noc v písečných dunách a dozvíte se, jaké divy dokáže udělat barva pokožky.

více

SAE 2. část – chutě Iránu, rybáři ve Fujairahu, netradiční výchova dětí

Přidáno: 24.02.2014 | Přečteno 2112 x

Zdravím všechny cestovatele, v druhé části mých zápisků ze SAE vám přiblížím chutě iránských jídel, seznámím vás s kapitánem Abdulahem, který je šéfem rybářů ve Fujairahu a na závěr spočítáme, kolik misek vám Arabi nabídnou při konzumaci kebabu.

více

SAE 1. část - Dubaj, Jumeirah Beach, Fujairah

Přidáno: 17.02.2014 | Přečteno 2975 x

Bonžúr, milí cestovatelé. Do Spojených arabských emirátů jsem se vydal trochu dobrodružně - pouze s 10 kg batohem a se stanem. V této části zápisků navštívime Dubaj, osviěžíme se na Jumeirah Beach a podívame se do Fujairahu.

 

 

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.