[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

Milí přátelé,

je léto, čas dovolených a tak jsem se rozhodl, že vám dám pár tipů, co všechno můžete navštívit ve Španělsku a Portugalsku, jak se vyhnout notoricky známým místům, a přitom si užít pestroti, kterou tyto země nabízejí. Postupně zveřejním čtyři blogy z těchto míst a budu se těšit na vaše komentáře a vaše tipy nebo osobní zkušenosti. Adiós :) Váš generál LeTenky


Zväčšiť mapu

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 4. čásť - Cabo de Roca, Sintra, NP Serra da Estrela, NP do Douro

Přidáno: 12.08.2013 | Přečteno 3909 x

Bonžúúúr, drazí přátelé,
těch pár týdnů uběhlo jako voda a moje putování po Španělsku a Portugalsku se blíží ke konci. Předtím vám však ještě zprostředkuji svoje zážitky z krásného místa, sídla portugalských králů – Sintra, projdeme se po zákoutích NP Serra Da Estrela a vše zakončíme lodním výletem po řece Rio Douro. Přeji příjemný čtenářský zážitek.

více

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 3. část - přesun do Portugalska, Albufeirou –Algarve, Lisabon

Přidáno: 05.08.2013 | Přečteno 4402 x

Milí přátelé,
v této části zápisků se přesuneme ze Španělska do Portugalska, zajdeme se podívat na úchvatnou pláž Praia da Rocha, kterou byste určitě neměli během návštěvy Algarve vynechat a zjistíme i to, proč se Lisabon nazývá městem tolerance. Příjemné čtení.

více

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 2. část - Costa del Sol, Gibraltar, El Rocio, N.P. Coto Doňana

Přidáno: 29.07.2013 | Přečteno 3190 x

Zdravím všechny cestovatele, znovu se hlásím ze svých cest po jihu Evropy. V této části mých zápisků vám prozradím, čím vším je jedinečný Gibraltar, podíváme se spolu do krásného národního parku Coto Doňana a prozradím vám, proč patří Marbella k nejprominentnějším střediskům.

více

ŠPANĚLSKO, PORTUGALSKO 1. část - Andalusie- Granada, Motril, jih Sierra Nevady -Alpujarras, Trevélez

Přidáno: 22.07.2013 | Přečteno 4002 x

Bonžúúúúúúúúúúr, drazí přátelé, rozhodl jsem se, že ze severských zemí  se přesunu na jih a budu poznávat Španělsko a Portugalsko. Nevybral jsem si notoricky známá velká města, ale místa, která by vás také mohla inspirovat k návštěvě těchto zemí. Těším se na vaše reakce a přeji vám příjemné chvíle strávené u čtení mých blogů.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.