[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články na blogu

JIŽNÍ AMERIKA 2. část - MACHU PICCHU, TITICACA, LA PAZ, TIAHUANACO, POTOSÍ

Přidáno: 27.01.2014 | Přečteno 2491 x

Bonžúúr, drazí přátelé, v této části mých zápisků se dostanete na tajuplné Machu Picchu, možná budete chtít na vlastní oči vidět Titicaca a zjistíte, že už 12-ti leté dívky zde nabývají rysy stařen, a také se dozvíte proč je život horníka v Potosí opravdu krátký.

 

více

JIŽNÍ AMERIKA 1. část - LIMA, PISCO, ATACAMA, AREQUIPA, CUZCO

Přidáno: 20.01.2014 | Přečteno 2745 x

Bonžúúur, přátelé! Na svoji další dobrodružnou cestu jsem se vydal co nejméně zatížený. Batoh měl 10 kg. Během letu jsem zažil i pořádné turbulence, ty ale neubraly nic z mojí touhy zažít Jižní Ameriku na vlastní kůži.

více

AUSTRÁLIE 4. část - Kings Canyon, Alice Springs, Queensland Rock Paintings, Brisbane, Surfers Paradise

Přidáno: 13.01.2014 | Přečteno 2291 x

Bonžúúúr, milí cestovatelé! A je tady poslední část mých zápisků z Austrálie, tentokrát vám napíšu o tom, proč neriskovat a nejezdit s autem, které nemá 4x4 po australských dunách, podíváme se i do slunečného Queenslandu a zakončíme to, jak jinak – v ráji.

více

AUSTRÁLIE 3. část - Melbourne, Adelaide, Ayers Rock

Přidáno: 06.01.2014 | Přečteno 3258 x

Zdravím znovu všechny dobrodruhy, cestování po Austrálii mě skutečně nadchlo. V této části blogů se projdeme po zákoutích Melbourne, Adelaide, poznáme zvíře s názvem echidna a dozvíte se, proč je cestování po australských silnicích doslova divočinou.

více

AUSTRÁLIE 2. část - Peddy´s market, Blue Mountains, Silvestr, Manly Beach, cestování po Austrálii

Přidáno: 30.12.2013 | Přečteno 2280 x

Bonžúúr, drazí přátelé,
v této části mých zápisků se dozvíte, jak jsem oslnil Japonky svým kuchařským uměním a jak jsem na Manly beach zapomněl, že je nový rok a u nás vlastně zima. Také začneme poznávat i více z Austrálie než jen ze Sydney.

více

AUSTRÁLIE 1. část - Sydney, škola, austrálske Vánoce

Přidáno: 23.12.2013 | Přečteno 2854 x

Zdravím vás, milí cestovatelé,
přestože je tento cestopis spíše vzpomínkou do minulosti, věřím, že vám hodně prozradí o Austrálii i dnes a možná vás i pobaví, jako mě po těch letech. V první části vám prozradím, čím se liší Vánoce u protinožců. Přeji vám, příjemné čtení.

více

THAJSKO, KAMBODŽA 4. část - PHUKET – PHI PHI DON, KO LANTA, KRABI, BANGKOK

Přidáno: 09.12.2013 | Přečteno 3910 x

Zdravím všechny dobrodruhy, to nejkrásnější pro oči mě čekalo na závěr mých cest – šnorchlování, potápění, pláž na které se proháněl i Leonardo DiCaprio a smaragdový Budha. No a zjistil jsem, že rozeznat transvestitu od „skutečné ženy“ není na první pohled vůbec jednoduché....

více

THAJSKO, KAMBODŽA 3. část - SIHANOUK VILLE, TRAT, KOH CHANG, PATTAYA

Přidáno: 02.12.2013 | Přečteno 3132 x

Zdravím vás, přátelé, po silných a smutných zážitcích z S-21 se v této části zápisků dostaneme k příjemnějším věcem – šnorchlování, jedení a sbližování se s krokodýly :). Těšíte se?

více

THAJSKO, KAMBODŽA 2. část– Bangkok, KAMBODŽA SIEM REAP, ANGKOR, PHNOM PENH

Přidáno: 25.11.2013 | Přečteno 2982 x

Bonžúúúúúúúúúúúúr, cestovatelé,  v této části mých zápisků vám prozradím něco o Bangkoku, ale hlavně se spolu podíváme do Kambodže. Ona jen samotná cesta tam byla zážitek. Proč, to se dozvíte v následujících řádcích.

více

THAJSKO, KAMBODŽA 1. část- Bangkok, MAE SAI, CHIANG RAI, LAMPANG

Přidáno: 18.11.2013 | Přečteno 3312 x

Bonžúúúúúúúúúúúúúúúúúúúr, moji milí,
zachtělo se uniknout před tímto nepříjemným a sychravým počasím na místo, kde je teplo a hlavně, kde je co obdivovat (a nemyslím tím jen krásné madmazelky :) ). A tak jsem se vypravil do Thajska.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.