[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

Když jsem si plánoval, jakou zemi navštívím v listopadu, tak mezi moje hlavní kritéria patřilo teplo, rychlá letecká dostupnost a zajímavá místa. A tak vyhrálo Thajsko smiley.


Zväčšiť mapu

THAJSKO, KAMBODŽA 4. část - PHUKET – PHI PHI DON, KO LANTA, KRABI, BANGKOK

Přidáno: 09.12.2013 | Přečteno 3910 x

Zdravím všechny dobrodruhy, to nejkrásnější pro oči mě čekalo na závěr mých cest – šnorchlování, potápění, pláž na které se proháněl i Leonardo DiCaprio a smaragdový Budha. No a zjistil jsem, že rozeznat transvestitu od „skutečné ženy“ není na první pohled vůbec jednoduché....

více

THAJSKO, KAMBODŽA 3. část - SIHANOUK VILLE, TRAT, KOH CHANG, PATTAYA

Přidáno: 02.12.2013 | Přečteno 3132 x

Zdravím vás, přátelé, po silných a smutných zážitcích z S-21 se v této části zápisků dostaneme k příjemnějším věcem – šnorchlování, jedení a sbližování se s krokodýly :). Těšíte se?

více

THAJSKO, KAMBODŽA 2. část– Bangkok, KAMBODŽA SIEM REAP, ANGKOR, PHNOM PENH

Přidáno: 25.11.2013 | Přečteno 2980 x

Bonžúúúúúúúúúúúúr, cestovatelé,  v této části mých zápisků vám prozradím něco o Bangkoku, ale hlavně se spolu podíváme do Kambodže. Ona jen samotná cesta tam byla zážitek. Proč, to se dozvíte v následujících řádcích.

více

THAJSKO, KAMBODŽA 1. část- Bangkok, MAE SAI, CHIANG RAI, LAMPANG

Přidáno: 18.11.2013 | Přečteno 3310 x

Bonžúúúúúúúúúúúúúúúúúúúr, moji milí,
zachtělo se uniknout před tímto nepříjemným a sychravým počasím na místo, kde je teplo a hlavně, kde je co obdivovat (a nemyslím tím jen krásné madmazelky :) ). A tak jsem se vypravil do Thajska.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.