[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

V této sérii blogů se dozvíte, co všechno jsem zažil v Irsku a Skotsku a co jsem se o těchto zemích dozvěděl. Z mých zkušeností, ale i omylů, se můžete poučit, až tam sami pojedete. Ocením, když mi do komentářů napíšete vaše postřehy z těchto zemí, abychom společně vytvořili celistvý obraz o tom, co je možné v Irsku a Skotsku vidět. Přeji hezké čtení! Váš generál LeTenky.


Zväčšiť mapu

Irsko, Skotsko - Glasgow, Cairngorn Mountain, ostrov Skye, Edinburgh

Přidáno: 08.04.2013 | Přečteno 4136 x

Salut, mes amis!

Tak, a moje cesta skončila. Škoda, že tak brzy. Svoje poslední tři dny strávím zotavením v Edinburghu, a potom letadlem směr Indie. Ještě před tím vám, ale popíšu to nejlepší ze Skotska.

více

Irsko, Skotsko - Glengariff, Gleninchaquin Park, Cliffs of Moher, Giant Causeway

Přidáno: 01.04.2013 | Přečteno 3206 x

Bonžúúr všem cestovatelům,

Další týden uplynul a já jsem si sedl opět k počítači, abych vám sepsal svoje nejnovější zážitky. Procestoval jsem už skoro celé Irsko a pro vás vyberu jen to nejlepší.

více

Irsko, Skotsko - Dublin, Irské národní stáje, Kilkenny

Přidáno: 25.03.2013 | Přečteno 5097 x

Bonžúúr, drazí cestovatelé!

Znovu se vám po týdnu hlásím ze své dobrodružné cesty. Za uplynulý týden jsem se ponořil ještě hlouběji do tajemného věčně zeleného ostrova. Přečtěte si moje nejnovější postřehy.

více

Irsko, Skotsko - Stonehenge, Powerscourt Estate

Přidáno: 15.03.2013 | Přečteno 3078 x

Bonžúúr, drazí přátelé!

Někde jsem se dočetl, že rok 2013 je jako stvořený na cestování pro všechny Francouze, kteří mají něco společného s letenkami. Tak jsem si řekl: „Vždyť to mluví o mě!“ Rozhodl jsem se tedy, že tento rok konečně zasvětím tomu, co jsem dosud umožňoval jiným: cestovaní a objevování úchvatných koutů této planety. 

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.