[ Generál LeTenky]

Svoji kariéru jsem začal ve francouzské armádě jako letec, kde jsem se svojí usilovností a vynalézavostí vypracoval až na hodnost generála. Tehdy jsem se rozhodl, že opustím vojenskou službu a svoje nejlepší léta věnuji lidem. V současné době spravuji portál, na kterém lidem pomáhám se zakoupením letenek za co nejlepší ceny. Procestoval jsem velkou část světa, ale většinou jen pracovně. Nyní jsem se rozhodl, že se do světa vydám jako dobrodruh.

Nejnovější články v rubrice

Cestování mi opravdu přirostlo k srdci, a tak můžete tento měsíc prostřednictvím mých zápisků poznávat Pobaltské státy – Litvu, Lotyšsko a Estonsko. Těším se na vaše komentáře k mým příspěvkům, na vaše rady a tipy a kdo ví, možná během toulek Pobaltím na sebe narazíme :). Příjemné čtení vám přeje generál LeTenky!


Zväčšiť mapu

LITVA, LOTYŠSKO, ESTONSKO 4. část - Altja, Tallin

Přidáno: 10.06.2013 | Přečteno 4808 x

Moje cestování po pobaltských zemích se postupně blíží ke konci. Rád bych vám ještě zprostředkoval moje poslední zážitky z estonského parku Lahemaa, z vesničky Altja a nakonec  z  Tallinu. Věřím, že si najdete místa, která byste v pobaltských zemích rádi viděli :).

více

LITVA, LOTYŠSKO, ESTONSKO 3. část - Palanga, Pape (Lotyšsko), přesun do Estonska

Přidáno: 03.06.2013 | Přečteno 5658 x

V této části cestopisu vám chci představit některá pěkná místa Lotyšska. Stav místních komunikací mi napovídá, že Lotyšsko bude asi chudší zemí než Litva. A jelikož mě zajímá, jak je na tom Estonsko, na závěr se přesunu do této zěmě. Tak co, začaly pobaltské země pomalu lákat i vás?

více

LITVA, LOTYŠSKO, ESTONSKO 2. část - Hora křížů (Litva), Riga, Césis (Lotyšsko)

Přidáno: 27.05.2013 | Přečteno 6255 x

Zdravím všechny dobrodruhy!
V této části zápisků se plynule přesunu z Litvy do Lotyšska, vyzkouším si adrenalin na řece Guaja, dozvím se mnoho zajímavostí o Lotyšsku a více vám už prozradím přímo v textu. Tak příjemné čtení.

více

LITVA, LOTYŠSKO, ESTONSKO 1. část - Klaipéda, Kuršská Kosa – Nida, Juodkranté

Přidáno: 17.05.2013 | Přečteno 5886 x

Balení kufru mi už nedělalo po absolvovaných měsíčních cestách žádný problém. Přesně jsem věděl, co budu potřebovat a co ani jednou nevybalím. A tak jsem s plným kufrem a nabuzenou  cestovatelskou duší stál na letišti ve Vídni a čekal, kdy otevřou můj gate, abych  nasednul na palubu letadla, které mě za necelé dvě hodiny dopraví do Vilniusu v Litvě.

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.