[ Luboš]

Jsem typ člověka, který bere práci jako koníček. Pokud lze, tak při ní v první řadě relaxuji. Mám velmi rád samotu a klid. Miluji přírodu a pokud mi to práce dovoluje, trávím čas na venkově. Nesnáším lež řečenou přímo do očí a nekompetentnost některých lidí. Ze zemí, které jsem dosud navštívil, se mi nejvíc líbilo Chorvatsko a mým cestovatelským snem je Austrálie.

Nejnovější články na blogu

Pozor na letištní kontroly, může vám jít o život...

Přidáno: 31.05.2011 | Přečteno 3530 x

Každý, kdo alespoň jednou v životě letěl letadlem si určitě pamatuje to, že než se dostal na palubu letadla, tak musel projít přes různé letištní kontroly. Někteří cestující na letištní kontrolu jen tak nezapomenou.

více

Novoroční oslavy na ruský způsob ...

Přidáno: 08.03.2011 | Přečteno 1751 x

Ačkoliv na novoroční oslavy si mnozí vzpomínají už jen matně, tak zaměstnanci letišť v Rusku na ně nezapomenou - nemají totiž na jaké.

více

Britské letušky společnosti Virgin Atlantic jsou nejvíc sexy

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 2281 x

Londýnská společnost Business Traveler zorganizovala už po několikáté průzkum o nejvíce sexy letušky společností, které se specializují na přepravu lidí.

více

Zkušený pilot dostal sklerózu - z alkoholu...

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 1541 x

Šest měsíců nepodmíněně dostal pilot, který si večer před odletem dal pár skleniček zlatého moku. Další den si neuměl vzpomenout na to, kam jeho letadlo letí.

více

Sex na palubě letadla. Vzrušující představa nebo dehonestace létání?!

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 3915 x

Už vám někdo z vašich přátel vyprávěl příhodu o sexu na palubě letadla v kabince WC? Jak jste se zatvářili? Popravdě, já jsem zůstal v první řadě překvapen z realizace. Při představě o velikosti WC kabinky na palubě Airbusu A340 se mi to zdá nemožné, ale proti gustu žádný dišputát.

více

Výška manipulačního poplatku při zakoupení letenky

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 2321 x

Poměrně častým a diskutovaným tématem při prodeji letenek bývá výška manipulačního poplatku letecké společnosti nebo agentury. Asi nikomu není třeba vysvětlovat důvod účtování manipulačního poplatku. Ve zkratce ale řeknu, že je to částka, která zůstává přepravci nebo agentuře za prodej nebo zprostředkování prodeje letenky.

více

V jaké hodnotě je vaše letenka, tak hodnotné jídlo vám na palubě letadla nabídnou...

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 2785 x

Pokud patříte mezi cestující, kteří již letěli několika leteckými společnostmi a ochutnali jste nejednu "leteckou kuchyni", tak se při čtení tohoto článku velmi divit nebudete.

více

Pomoc na letišti v případě problémů? V dnešní době luxus.

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 2797 x

Stalo se vám už někdy, že když jste měli na letišti problém s letenkou, zavazadly nebo čimkoli jiným, tak jste nemohli najít nikoho, kdo by vám pomohl? Takové situace velice dobře znají agenti leteckých společností, kteří jsou někdy několik tisíc kilometrů vzdáleni od klienta a ve sluchátku uslyší žádost o pomoc, ale také i nadávky lidí, kteří se do problémů dostali sami.

více

Nakupování na letištích je velmi drahé

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 3122 x

Už se vám stalo, že jste chtěli z výletu nebo dovolené přivézt svým blízkým hezký dárek a zapomněli jste na to? Poslední záchranou může být zakoupení dárku na letišti.

více

Prodáváme, prodáváte, prodávají

Přidáno: 03.02.2011 | Přečteno 2232 x

Letečtí dopravci, IATA společnosti, letecké agentury - ti všichni se nás snaží upoutat různými reklamami, předbíhají se v prodeji letenek a v tom, kdo je lepší. Jak ale rozeznáme toho "pravého" a nejlepšího prodejce?

více

1998-2016 © Letenky.com, všechna práva vyhrazena.